- Konu Yazar
yazımı okumadan önce önceki sayfadaki duygularımı yapacaklarımı kısa bi teğet geçerek okumanızı tavsiye ediyorum
http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/92562-o-motoru-alacaaaaammm-3.html
orada yazmıştım cep telefonu dükkanında çalışıyorum haftalık 100 kağıt alıyorum nisana doğru honda cbr almaya param yetiyor diye diyodumm...
şu anki konumum aylık 400 tl alıyorum kardeşimle birlikte kpss dershanesine gidiyorum aylık 250 tl dershaneye veriyorum geriye kaldımı bana 150 tl oda bi ay anca yetiyor baktım honda cbr alack kadar para biriktirmem imkansız ama bi yandanda motor sevgisi bitmek bilmiyor çarşıdan motorcular abartı egsozz ara gazı çeke çeke gidiyor içim gidiyor adete haz alıyorum
tabi bu arada babam motor hale almıyor en son motor muhabbetimiz
ben : baba
babam: hayır
ben neye hayır baba
baba anladın sen onu motora hayır
ben baba bi abinin honda cbr 125liği var piyasa fiyatı 3. 3.5 tan başlıyor paraya ihtiyacı varmış bana 2.5 verecek(yavşak kazalı demiyorda motora,iyi ki almamışım)
baba bana baba motor al diye soruyorsun demi
ben evet baba
baba bana sruyorsan hayır diyorum yok beni dinlemeyeceksen git al ne halin varsa gör bana niye soruyorsunki sözümü dinleyemeyeceksen
son sözü bana bi koydu dedim oğlum 6 yıldır istiyorsun kendin alsana ilk ay maaşım 400 telefon aldım sattım bi baktım cebimde 600 var aha dedim olacak bi istanbul macerası 600 yedim bide 200 de borç aldım elde avuçta gene para yok 2 ay öncede ehliyetimi almıştım neyse ben hergün anneme psikolojik baskı yapıyorum yok şöyle güzel yok böyle güzel sabah kahvaltıda bugünde rüyamda motor gördm anne emrah modundaydım benim hiç motorum olmadı anneee diyordum
bi arkadaşımda kanuni windys satıyor anneme dedim sonra babama dedik birlikte babamda motor temizse al dedi bu beni o kadar mutlu etti ki anlatamam ilk defa al dedi ne oluyorsa olsun alaçamm dedim bende tamam dedim fiyat konusunda anlaşamadık ben gine hayal kırıklığı içerisindeyim eve gittim baba anlaşamadık dedim hayırlısı oğlum dedi babamın en yakın arkadaşının araba galerisi var bi de bindiği mondial 150 mcsi var daha sıfır faturası kesilmemiş istemiye istemiye fırsat bu fırsat baba deedim onu alalım tamam dedi ben hergün babamın arayıp beni çağırmasını bekliyorum motoru aldık diye 1 gün oldu yok 2 3 4 derken baba naptın dedim konuşmadın mı yok dedi dedim niye konuşmuyon yok şöyle yok böyle ertesi gün aradı gel dedi aldım dedi motorumu aldım tabi kaskımda evde arkadaşım askere giderken bana verdirdi lazım olur belki diye şu an tipi mipi hızı egzoz sesi harika çok hoşuma gitti anladım ki hiç bir kalbine koymamak gerek herşey zamanı gelince oluyor dile kolay gece gndüz 6 yılllll 2 günde bir 3 günde bir evde o muhabbete giriyorum sonunda azimle oldu bu iş
sizden çok şey öğrendim motorumu almadan naısl kullanılır hangi havalarda nasıl kullanılır hatalar felan hepsi için Allah razı olsun
uzun oldu ama temiz oldu korumasız aslaaaa
artık ben de aranızdayım
http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/92562-o-motoru-alacaaaaammm-3.html
orada yazmıştım cep telefonu dükkanında çalışıyorum haftalık 100 kağıt alıyorum nisana doğru honda cbr almaya param yetiyor diye diyodumm...
şu anki konumum aylık 400 tl alıyorum kardeşimle birlikte kpss dershanesine gidiyorum aylık 250 tl dershaneye veriyorum geriye kaldımı bana 150 tl oda bi ay anca yetiyor baktım honda cbr alack kadar para biriktirmem imkansız ama bi yandanda motor sevgisi bitmek bilmiyor çarşıdan motorcular abartı egsozz ara gazı çeke çeke gidiyor içim gidiyor adete haz alıyorum
ben : baba
babam: hayır
ben neye hayır baba
baba anladın sen onu motora hayır
ben baba bi abinin honda cbr 125liği var piyasa fiyatı 3. 3.5 tan başlıyor paraya ihtiyacı varmış bana 2.5 verecek(yavşak kazalı demiyorda motora,iyi ki almamışım)
baba bana baba motor al diye soruyorsun demi
ben evet baba
baba bana sruyorsan hayır diyorum yok beni dinlemeyeceksen git al ne halin varsa gör bana niye soruyorsunki sözümü dinleyemeyeceksen
son sözü bana bi koydu dedim oğlum 6 yıldır istiyorsun kendin alsana ilk ay maaşım 400 telefon aldım sattım bi baktım cebimde 600 var aha dedim olacak bi istanbul macerası 600 yedim bide 200 de borç aldım elde avuçta gene para yok 2 ay öncede ehliyetimi almıştım neyse ben hergün anneme psikolojik baskı yapıyorum yok şöyle güzel yok böyle güzel sabah kahvaltıda bugünde rüyamda motor gördm anne emrah modundaydım benim hiç motorum olmadı anneee diyordum
sizden çok şey öğrendim motorumu almadan naısl kullanılır hangi havalarda nasıl kullanılır hatalar felan hepsi için Allah razı olsun
uzun oldu ama temiz oldu korumasız aslaaaa
artık ben de aranızdayım