6 Yaşındaki Oğlumun Motosiklet İsteği

Motosikleti
Honda Ace 125
Herkese selam. Ben 125 lik motora sahip amatör kullanıcıyım. Oğlumun da son günlerde görmüş olduğu yamaha pw 50 cc motordan sonra acayip bir motor hevesi oluştu. Ama ben kendim amatör sürücüyüm. Motor ve ekipman alsam bile ona yardımcı olamam. İzmir ve çevresinde bu yaş grubuna uygun eğitim veren kuruluş var mıdır. İnternette araştırdım ama net bir şey bulamadım. Bana yardımcı olur musuz. Nasıl bir yol izlemeyi önerirsiniz.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Herkese selam. Ben 125 lik motora sahip amatör kullanıcıyım. Oğlumun da son günlerde görmüş olduğu yamaha pw 50 cc motordan sonra acayip bir motor hevesi oluştu. Ama ben kendim amatör sürücüyüm. Motor ve ekipman alsam bile ona yardımcı olamam. İzmir ve çevresinde bu yaş grubuna uygun eğitim veren kuruluş var mıdır. İnternette araştırdım ama net bir şey bulamadım. Bana yardımcı olur musuz. Nasıl bir yol izlemeyi önerirsiniz.
hevesi varsa kesinlikle başlatın keşke çocukken beni de başlatsalardı herhangi bi spora çocukken başlayan birinin başarılı olmama ihtimali yok bir de hevesliyse kaçmaz bi fırsat

burada kulüpler var çoğunluğu enduro kulübüdür pisti olan size yakın olan hangisiyse arayıp görüşün

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben 4-5 yaşlarımdayken bana akülü motosiklet almışlardı. Hatta babam ona bir de geri vites eklemişti bir swich ile. Evde o motorla gıv gıv gıv gezerdim. Normal motor değil de belki evde bahçede gezmelik akülü bir şey alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Altı yaşında ki oğluna 111.000 liralık motosiklet düşünen adam hiç bir şekilde amatör olamaz.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
İzmir ve çevresinde bu yaş grubuna uygun eğitim veren kuruluş var mıdır.
Eskiden Tepecik Sürüş Merkezi vardı. Faaliyete devam ediyorsa oraya götür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaşı küçük diye zorluk çıkarırlarsa "annesini görmeye geldi" dersin.

İki tekerli bisiklet kullanabiliyor mu ?
Eğer kullanabiliyorsa uygun yollu bir 50 cc pocked Bike alınabilir.
Bisiklet kullanabiliyor ise motosikletin gaz teli ile oynayıp gazı kısıp, siz öğretebilirsiniz.
Eğer heves etmez ise yamahaya verdiğiniz para çöp olabilir.
Ben şuan 11 yaşında olan kızıma 4 yaşındayken akülü motosiklet almıştım ama pek heves etmedi arkası pek gelmedi.
Şimdi 5 yaşındaki kızım daha mereklı, o kullanıyor :)

Motosikleti
Honda CB125F
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Ruh çağırma seansı.
9uygtn4.png

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bu çocuk motosikletlerinde instagram üzerinde çok büyük dolandırıcılık dönüyor. Bilmemne Oyuncak olarak açılan ve çocuk motosikleti sattığını söyleyen sayfaların %99'u dolandırıcı. O yüzden eğer bir şeyler alacaksanız elden alın. Görmeden almayın. Gerekirse 1000km yol yapın, adamların (varsa)mağazasına gidin ama görerek alın. Mağaza yoksa zaten dolandırıcıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar