6. UluslarArası YALOVA MOTOFEST 2011

Evet arkadaşlar özlemle beklediğimiz ve bu yıl 6. Düzenlenecek olan YALOVA MOTOFEST 2011 Kesin tarihi belirlendi

21 TEMMUZ PERŞEMBE SABAHI AÇILIŞ !!!!

4 Gün boyunca sınırsız eğlence bizlerle ! Daha önce katılanlar Hak verecektir kaçırılmıycak bi festival !!! Detaylar daha sonra eklenecektir !

tekeriniz düz bassın dostlarım

program belli değilmi hacım...

bende nasip olursa orda olacağım..

metehan ganga gidersen alo çek.....

çek ordan bi festival...:p

Bu sefer katılıcam inş :) geçen sene kaldırımda otururken arkamdaki doğalgaz kapağı için açılan çukura düşüp belimi incitmiştim tam festivalin başladığı gece. Bu sene bir yaramazlık yapmazsam geleceğik. YMSK nın eski ve yeni başkanı da arkadaşım olamsına rağmen dibimdeki festivale katılamadım ( tüh bana :) ). şimdi hatırladım; aslında ben de bir YMSK üyesiyim. :)

Sağlıcakla.

İnşallah bu sene düzgün bir organizasyon yapılır.Bir önceki felaket ötesiydi,gittiğime bin pişman oldum.Çevrede o kadar orman mesire yeri ıvırzıvır yer varken bir tane ağaç olmayan toz toprağın içerisindeydik.:farao:

Super Moderator
Her sene daha da dibe batıyor organizasyon, her sene daha da kötüleşiyor (bunu da yermek için değil dikkat edilmesini umduğum bir eleştiri olarak söylüyorum) ama bu sene yine orada olacağım...

Super Moderator
Bu da orada olamayacağım demek oluyor, o kadar konuştuktan sonra hoş olmadı tabii...:)

Super Moderator
Başkan Göksel ER, 8-11 Eylül olacağını söyledi festival tarihlerinin. Katılacak olanlara şimdiden iyi eğlenceler...:cat:

hee öle dedim zaten sen ne anladınki:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------

yuh ne ara banladın kanka...

vay anasını festival başlamış haberimiz yok...

yazıklar olsun....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar