6 TEMMUZ ÇARŞAMBA - Rahmetli TUĞPER UZEL'in Karar Duruşması !!!

Katılım
24 Eyl 2006
Mesajlar
976
isyan ediyorum...
şimdi buna ceza mı, ödül mü demek lazım?

aklıma bir fıkra takıldı. Bizim Başbakan'a bir toplantıda İsviçre'nin Denizcilik Bakanı'nı tanıştırmışlar. Bizimki gülmüş, "yahu sizin deniziniz, kıyınız yok ki, ne demeye Denizcilik Bakanlığı'nız var?" Beriki cevap vermiş, "Ekselans, ona bakılırsa Türkiye'de de Adalet Bakanlığı var."

yahu bu şerefsiz evladıyla kavga etsek, sonra mahkemeye versek "beni darp etti" diye. acep o zaman ertelenmiş cezasını yatar mı?
 
Denizli İl Temsilcisi
Katılım
15 Nis 2006
Mesajlar
2,254
arkadaşalr ben bu duruşmanın sonucunu bu şekilde sonuçlancağını adım gibi biliyordum genelde bu tür kazarın sonucu bu şekilde oluyor standart prosedür gereği dava uzadıkça uzar sonra 1 yıla düşer ilk yatar cezası ise iyi halden yırtar mantık bu .... ha arabayla yaya çarpsan yatarsın ama biliyosunuzki motosiklet camiası olarak ne saygı görüyoruz kanunlardan nede ....yıcılardan sonuç olarak biz hep kaybedeb tarf olmalımıyız artık bizde varız demelimiyiz bilmiyorum böyle haberler moralimi çok bozuyor
 
Katılım
3 Mar 2012
Mesajlar
38
BÖYLE ÖKÜZLER YÜZÜNDEN YAN ÇANTAYA ÇİVİLİ Bİ SOPA KOYDUM NASILSA CEZA YOK..
MOTORSİKLETİ ADAM YERİNE KOYMAZLARSA BEN ONLARA SOPAYI KOYACAM
 
Katılım
14 Eyl 2012
Mesajlar
199
arkadaş, konuyu hortlatıyorum ama öncelikle tuğper kardeşime allahtan rahmet diliyorum. umarım bulunduğu yerde bu adaletsizlik abidesinden daha mutludur. bu bir.

iki, yahu nasıl olabiliyor benim aklım almıyor. nasıl böylesine birisi ehliyet alıyor? nasıl böyle birisine ehliyet verilebiliyor? nasıl bir sürüş eğitim sistemi bu herife ehliyet veriyor? Ulan nasıl bir adalet sistemi birisinin ölümüne sebep olup ardından kaçmayı mazur görebiliyor? affediyor? nasıl bir aile; tamamen suçlu olan kendi çocuğu iken, bir evlat acısı yaşayan masum bir insana, bir babaya saldırabiliyor? nasıl bir halk başına bir iş gelmedikçe ayaklanamıyor? yahu şu olay bile binleri bir araya getirmeliydi!

ondan sonra biz haksız çıkıyoruz yanımızda silah,bıçak taşıyoruz diye. ulan sen gereğini yapmıyorsun ki?

yurtdışına BASIP gitme planlarım daha da güçlendi an itibariyle. amerika'da aynı olaydan dolayı vefat eden bir arkadaşımın davasında, çarpıp kaçan bir kişi 18 yıl hapis cezası alıyor ise bu ülkede bazı şeyler göz önünde bulundurulmalı artık. ayıptır.
 
Katılım
30 Ocak 2020
Mesajlar
71
Ölen arkadaşa rahmet diliyorum. Ama ne olursa olsun burada taraf belli ve ölen kişinin tarafı ve gözünden olaya bakılıyor. Birine çarpıp öldürdüysen bunun cezası olur ve yatmadan çıkamazsın. Objektif bakmak can yangısından dolayı zor geliyor olabilir ki hak veriyorum ayrı mesele; fakat adalet demek her şeyi göz önünde bulundurmak ve tarafsız olmak demektir. Siz diyorsunuz ki çarptı kaçtı, makas attı vs. Öyle bir durum olsaydı devlet bunu her türlü çıkartırdı, kamera var sonuçta her yerde. Yine de acı çok büyük, söyleneyecek söz yok. Geride kalanlara sabır diliyorum.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst