6. sınıf kgs nereden alırım

shell lerdeki normal dolum benım bıldıgım yanı arabayla aynı. bu 6.sınıf kgs sadece motorlar için en az 50tl dolum oluyor hacı:cat: yinede sormak lazım gişeye..

Yok yok. Sınıfa göre yükleme yapmıyorlar. Ne dersen onu yüklüyor.
Motoru ilk aldığım zamanlar kullanırdım kgsyi. Hem otomobil için vardı bende hemde motor için.
Bazen karıştırıyordum kartları üstünde yazmadığından dolayı.
Adama kontrol ettirip öyle yükletiyordum. Yani yükleme esnasında onlarda görmüyor hangi sınıf olduğunu.
Ayrıca kontrol etmeleri gerekiyor :wiinkk:

agirligi da olcer tahminimce :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------

kartlarin son hanesi sinif bilgisini yansitiyor.

Daha önce gittiğim shell istasyonuna 6. sınıf alınıyormuş diye ısrar ettim başka birini çağırdı o kişi verdi kart bedeli 3 tl istediğin kadar yükletebilirsin dedi. Halk bank, shell vs yazıyor kartta. Her seferinde abey 6. sınıf ha ona göre yükle mi dicem yoksa 6. sınıf olarak tanımlandı artık kart öyle mi bascak gişede. Her neyse :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

Bu arada kaçak nasıl geçiliyor. Direk basıp gidiyomuyuz plakayı mı kapatıyoruz.

eee art nıyet olmaz mı 6 sınıf alıp otomobıllerde kullanılır yanılıyormumym ruhsatınızı falan alıp kayıt mı yapıyorlar

Hiçbirşey sormadı palaka ruhsat hiç bişi istemedi. bu konuda kesin bişi yok saten biri diyo indirimli geçiliyo biri yok dio. bakam geçim bi köprüden ne yazcak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eee art nıyet olmaz mı 6 sınıf alıp otomobıllerde kullanılır yanılıyormumym ruhsatınızı falan alıp kayıt mı yapıyorlar

Otomobiller kullanamaz çünkü motosiklet kartıyla geçtiğinde her geçişte olmasa da rastgele aralıklarla kartla geçmene rağmen alarm çalıyor ve fotoğraf çekiliyor. Otomobille motosiklet kartı kullanıldığı tespit edilebiliyor yani.

Hiçbirşey sormadı palaka ruhsat hiç bişi istemedi. bu konuda kesin bişi yok saten biri diyo indirimli geçiliyo biri yok dio. bakam geçim bi köprüden ne yazcak.

Eğer Shell'de kartı 6. sınıf olarak tanıtıldıysa indirimli olarak geçersin. Kartın üzerinde 6. sınıf yazmasına gerek yok. Yükleme yaparken de özellikle bir şey belirtmene gerek yok. Herhangi bir karta dolum yapar gibi dolduracaklar.

slayer sagol... Cumartesi bakıma götürcem motoru ozaman geçerim köprüden sanırım.

Bir saat kadar önce geçtim köprüden 3,40 tl yazdı belkide 3,60 dır yanlış görmüşümdür. Ama ben 3,40 diye okudum 4 lü bir rakam olmadığı kesin. evet evet 3,40 dı :D

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gişelerin kenarındaki dolum istasyonlarından alabilirsin.

"Arkadaşlar ben hiç bir şey söylemeden 20 TL yüklettim, gişelerde yanlış TL yükletmişsiniz diye uyarı verdi ve geçirmedi"

gibi bir cevap mı bekliyordunuz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar