abicim geziyi bloke edicem bensiz gezi olmamalı.:bounce: ::evil:: ::angry2:: ::arrow:: ::whip:: ::wish:: ::xs26:: ::xicon_ev ::xicon_ev görecenizzz ::xicon_ev ::whip:: ::whip::
şimdi farukcum...yol açısından ne önerirsin...
Kemerburgaz yolu daha kısaymış...ama bazı yerlerde yol bozukmuş...bir abimiz şimdi dedi...TEM den basıp mı gelsek...güzergah BP de netleşecektir...hava cillop gelmeyen çok şey kaybeder...dürbün getircem...dakkası 1 ytl...uzayı bile seyredersin valla...mübarek teleskop...:mrgreen:
cloudcum cebinide yazıver...ilk mesajına...arayan olabilir...benimki...
537 335 22 33....
Abicim başlık neden hala düşünüyoruz şeklinde :cherry: Herhangi bi aksilik olursa sözünde durmadı demesinler diye mi :mrgreen:
Abicim başlık neden hala düşünüyoruz şeklinde :cherry: Herhangi bi aksilik olursa sözünde durmadı demesinler diye mi :mrgreen:
Katılımcı Listesi[/U]
1.mete_handro / Honda cbf150
2.Cloud / Honda cbf150
3.seruvenci80 / Honda cbf150
4.cengizim / Honda Shadow750
5.Birol (Cihanın emmioğlusu..)
6.Ruby + 1 / Honda cbf150
7.Ginger + 1 / Honda cbf150
8.Bayram / Hyosung gt250r
9.Gültekin / Zonghsen 200
10.Cihan / Honda cbf150
)
arkadaşlar son durumu yazıyorum...cloudda gelemeyeceğini bildirdi...
gınger...cbf150..
cihan...cbf150...
kuzeni...cbf150...
metehandro...cbf150...
bayram...gt 250r...
yarın 10.45 te BP LEVENTDE oluyoruz...11 de TEM den çıkıyoruz...saygılarımla...
abicim luxor İzmite gitti...yoksa gelirdi...cloud özel bi durumu çıktı...gultekinin cebi kapalı...gelebilirim dedi bakalım...daha net değil yani anlayacağınız...sağlam garanti 5 kişi...tayfa yarın Üsküdara çocuk yuvasına gidiyor hayır işi için...aslında bizim zamanlama hatalı biraz...ben tekde olsa kaçıca baba...darlandım...bugün sırf Biloyla 100 km yaptık...şehir içi...abi ümraniye...Kızıltoprak..Kalamış..Bağdat caddesi boydan boya...beşiktaş levent vs derken...100 km olmuş...
serüvenci murat 3-11 mesai kitlemişler garibe...ale:
cengizimden haber yok...gelirse şaşırma...netleştirmedi sadece...
ruby+1 sonrdan planı bozuldu çocuğun...
bu işler kısmet işi kanka...
son durum budur dostlar...köfteleri yerken alp tunayı düşüneceğim...kanka sende Gençlik parkına gidersin...orda askerlerle sohbet edersin...malum angarada bi yer yok gezilcek...![]()
şelalede motor yıkama fantaaazisi pek yapmadım...göster bakalım foto...kimbilir şelale dediğin çeşme...:mrgreen:
evet çok güzel birgündü gelen arkadaşlara bende teşekkür ediyorum,gelemeyenler resimlerle idare eder artık.