[YT]03AsAFi2byw[/YT]
Şenol Abi video için çok teşekkürler emeğine sağlık...
Yahu Özer,bu Şenol ısrarla :silent:niye göbeklerimizi çekmiş:silent::flower:
[YT]03AsAFi2byw[/YT]
Şenol Abi video için çok teşekkürler emeğine sağlık...
şenol abi kendimi göremedim bi yutupta meşhur olamadım hangi vido:thumrightdayım ben çözemedim...
dün gece facede ve sitede yazılan okuduğum tüm yorumlardan sonra çok düşündüm
hem yaşadıklarım hem bana yapılan haksız ithamlardan (benim düşünceme göre ) sonra ne yaparsam yapayım kimseye yaranamadığımı gördüğüm için
uzun bir süre gezi organizasyon vs. yapmama kararı aldım herkese hayırlı forumlar
nasıl göremedim saol abi:rendeer: bende dedimki serdar abinin göbeği çıktı videoya.:mrgreen: benim fit vucudum kameralara çıkmadı die...:mrgreen:Varsın varsın 3. dakikaya bak.
şenol abi kendimi göremedim bi yutupta meşhur olamadım hangi vido:thumrightdayım ben çözemedim...
az ileri alıyorum ondan şekerlemem..:mrgreen: yakalayamamışım kendimi bu arada şenol abiçok teşekkürler..sen baştan sona izliyormusun pamığım videoları ? :cherry:
Kazasiz belasiz guzel bir gundu. Alper arkadasima organizasyondaki hassasiyetinden dolayi tesekkur ederim.
Ben iki seye deginmek istyorum,
1.plakalarini kapatip seyahat edenler,
2.gurup suruslerini hala ogrenmeyenler, lutfen kendimiz gelistirelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
Seni leventten sonra goremedim ?
yaw köfte star bende seni göremedim.......
topragğam sen gelmesen bile o otoyol ayrımında herkese el sallaman bile yeter be aga süpersin....
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
şimdi geldim ben erken çıkarıuz dedim ama uyumuş kalmışım saat 4 te çıktık çok yorgunum baş ağrısından bi zevk alamadım desem yeridir..
neyse yinede çok güzel bi geziydi katılan herkese teşekkür ederim ....
Değerli dostlar ben 08.30 da nöbetten çıktım hemen BP Levente geldim mavi Honda Aktivayla sizleri uğurladım Yapı Kredi Plazanın o köşede el salladım sonrası eve istirahate gittim..makara olsun diye güzel geziydi diye yazdım...selam ve sevgilerle...nasip olmadı yani...
..
kandırıkçı topaç![]()
Olm benim gangam has odabaşım artık Ahmet K...dağılın len serseriler...
dümbelek Fatih54..Gobra İrfan..ebutekir...Düdük Mezit sen falan 2.plandasınız gari... :mrgreen: :flower::king:
Efendimiz Ahmet Q...:thumleft:
Dün Alperin açtığı ve devamında Ahmetin olayının olduğu bir konu vardı. Ne oldu o okunya patladı mı?
Uzun vede güzel bir çalışma olmuş.Yahu Özer,bu Şenol ısrarla :silent:niye göbeklerimizi çekmiş:silent::flower: