Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar benim diğer hobim köpek beslemek..
köpek olarak KANGAL seçtim çünkü evim bahçeli ve motorumu korumak için
şaka biryana bir Türk olarak Türklerin geçmişinde varlıkları çok etkili olan ve Türklerin malının yanında canını da koruyan; bekçi köpekleri olduğu kadar da ev köpeği olarak beslene bilen ve çok akıllı hayvanlar olarak bilinen kangalı tercih ettim..
bu tercihten sonrada kangalın saf olanını alabilmek için sivas ulaş tigem e müracaat ettim ve bir çift köpek aldım.. (kangallar tek olarak beslenemezmiş, yoksa bu akıllı arkadaşlar kendilerini insan gibi algılamaya başlıyorlarmış ve tek başlarına yaşayamıyorlarmış....)
şimdi köpeklerim 3 yaşında ve çiftleşmelerinin sonucunda elimde birtane erkek yavru var.. eğer kangala meraklı dostlar olursa yavruyu 600 ytl karşılığı vereceğim...
aşıları tamam. sağlıklı. evde 3. bir köpek fazla gelmeye başladı
ale: ben diğer kardeşlerini sattım bu yavruyu özellikle ayırdım çünkü çok iri duruyordu kardeşlerinden... 6 aylık olmasına rağmen ayakları babasınınki kadar kocaman...
ilgili dostlara duyrulur... :rendeer:
R E S İ M L E R =

İletişim : [email protected]
köpek olarak KANGAL seçtim çünkü evim bahçeli ve motorumu korumak için
bu tercihten sonrada kangalın saf olanını alabilmek için sivas ulaş tigem e müracaat ettim ve bir çift köpek aldım.. (kangallar tek olarak beslenemezmiş, yoksa bu akıllı arkadaşlar kendilerini insan gibi algılamaya başlıyorlarmış ve tek başlarına yaşayamıyorlarmış....)
şimdi köpeklerim 3 yaşında ve çiftleşmelerinin sonucunda elimde birtane erkek yavru var.. eğer kangala meraklı dostlar olursa yavruyu 600 ytl karşılığı vereceğim...
aşıları tamam. sağlıklı. evde 3. bir köpek fazla gelmeye başladı
ilgili dostlara duyrulur... :rendeer:
R E S İ M L E R =

İletişim : [email protected]