6-7 haziran yasak var mı

Sokağa çıkma yasağı iptal edildi. Haftasonu serbest.

https://mobile.twitter.com/RTErdogan/status/1268828009454280704 burdan görebilirsiniz.

Önce diyor 700 küsürlere inen sayı neredeyse bini gördü, endişelendiğimiz için sokağa çıkmak yasak.

Sonra diyor vatandaşlarımızdan aldığımız değerlendirmeler sonucu sokağa çıkmak serbest.

Ne bileyim yani ne diyeceksin, ne diyeceğine, diyip diyemeyeceğine, hiçbi şeyine de..ye kims.. kimse kimseye dinler, ne bir şey anlatabilirsin ne dinleyen olur..

Motosikleti
D400
Ben anlamıyorum, normalleşecek kadar iyiysek neden yasak denildi

Eğer yasak denildiyse neden iptal edildi?

Sayı artıyor ama gönlüm razı gelmedi diyen tayyip sağlık kurulunu neden tanımıyor da yorum yapıyor, doktor mu oldu şimdi de?

Nasıl bir cehennem lan bu.

İptal edilen herşey ya birinci çoğul şahıs, ya üçüncü çoğul şahıs. Yeni uygulama birinci tekil şahıs.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Reyiz çıkarıp masaya koymuş.
manset1.jpg

Son düzenleme:
"Sokağa çıkma yasağının iptalini iptal eden karar iptal edildi.."

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haftasonu yine yasak var. Hani normalleşmiştik? Hafta içi herkes kucak kucağaydı ne oldu şimdi?

Hadi yine iyisin,reisin izin verdi.
kendi cekirdek secmeni bile ulkenin lunaparka dondugunu kabul etmesi de bir gelisme..

ibrahim.png

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------

şahsımın bu güzelliğini karşılamasa da boş geçmeyelim.

bbyt1.jpg

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
tatlı hayat dizisinde irfan karakteri vardı
s-a6cc370073f61f1b38fe81131fabc101b35eed98.jpg

şöyle diyordu bir bölümde:
efendim, bu öyle bir mahlukat ki maymun desen maymun değil, maymun değil desen maymun

Hadi yine iyisin,reisin izin verdi.
kendi cekirdek secmeni bile ulkenin lunaparka dondugunu kabul etmesi de bir gelisme..

Reisim vatandaşlarının taleplerini dinledi ve sokağa çıkma yasağını iptal etti. Ben senin yerinde olsam sırf reis istedi diye sokağa çıkmam boykot ederim Hırbo! :)

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Reisim vatandaşlarının taleplerini dinledi ve sokağa çıkma yasağını iptal etti. Ben senin yerinde olsam sırf reis istedi diye sokağa çıkmam boykot ederim Hırbo! :)

Ona bakarsan vatandaşlar motosiklette ÖTV'nin kaldırılmasını istiyor.O çok sevgili ulu reisiniz onu da kaldırsın o zaman.ÖTV nin kalkmasını istemeyen tek bir kişi göster bana.

Sokağa çıkma yasağı kararı yada iptali salgın durumuna göre uzmanların rakamsal değelerlendirmelerinden sonra kurul kararı ile yapılır.Tek kişini keyfine göre alacağı bir karar değilGeçen hafta dediler vaka sayısı azaldı artık sokağa çıkma yasağı ilan edilmeyecek dün apar topar sokağa çıkma yasağı ilan ettiler.Vaka sayısı gerçekten azaldıysa neden tekrar ilan edildi?Vaka sayısı arttıysa şimdi neden iptal edildi?

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Nasıl bir ülkeyiz, ali babanın çiftliği resmen. Aman ha gece 12'ye kadar yine de dikkatli olun yarım saat kala yarın yasak var der beyfendi, eve yetişemeyenlere de ceza keserler.

İşten dönüşte İstanbul çıkışına doğru bir trafik vardı anlatılmaz.Millet heralde son dakika yine değişiklik olur diye şehir dışına kaçan kaçana.

ojo

"İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sokağa çıkma yasakları konusunda ikinci kez boşa düştü"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar