- Konu Yazar
Geçmiş olsun.
eyw saolasın..
Geçmiş olsun.
BEnim olayım ne dalga qecmekti nede baska bişi idi ha ben bu motoru hiç tanımasam daha ii olcak bu konuda o suclu bu sucluda yok orada belki o belki ben sucluyum ama motor deil can saglıqı daha önemlidir diyiceksinz ki sen ehliyetsiz insanların canını tehlikeye atıorsn o genede sizin düşünceniz dir burada bir arkadasımızmıdır abimizmidir tanıyamadıqım için bişi diyemicem o koymus bendemi koysaam acaba dediqim için koydum gecmiş olsn dienler için tesekkur ediorum ama birazda motoru deil insan saglıqını düşünelim..[COLOR="Silver
daha dün açılan bir başlık vardı böyle,yoksa bizimle dalgamı geçiliyor??? ehliyet yok,ruhsat yok,plaka yok???? nasıl rahatlık bu anlamadım gitti??? keşke 5 katı ceza yazsalardı...burası dalga geçilecek bir yer değil,paylaşımlarında bir seviyesi olduğunu düşünüyorum...
4 Gün önce MotorLa eve Giderken ara sokaktan cıktı dedimki sol dan gitsem eve hemen gidicem sag dan gitsem 1 tur atıp gitmiş olucam dedimki soldan gidiyimde bir tur atim aTmaz olaymısım Önüme Kadın bir Fırladı Soldan qeLirken Kadın Hep Sagına bakarak bir cıktı cıkmaz olaymıs kadına carptm genede kadında bişi yoktu ama bende de yoktu olan bizim cebimize oldu bende tabi ehliyet yok plaka yok ruhsat yok ceza yedm Genede Diyorum Verilmiş Sadakamız varmıs genede hızlı olmadıqım halde kadın ın biraz karnı ezildi benimde kafam biraz vuruldu ..
Nekadar çok delikanlı olmuş millet. Adam sabahtan beri özür diliyor ama sokakda kendi gölgesinden korkanlar burada ahkam kesiyor.
[/B]
daha dün açılan bir başlık vardı böyle,yoksa bizimle dalgamı geçiliyor??? ehliyet yok,ruhsat yok,plaka yok???? nasıl rahatlık bu anlamadım gitti??? keşke 5 katı ceza yazsalardı...burası dalga geçilecek bir yer değil,paylaşımlarında bir seviyesi olduğunu düşünüyorum...