562.5 TL Ceza Yedim..

4 Gün önce MotorLa eve Giderken ara sokaktan cıktı dedimki sol dan gitsem eve hemen gidicem sag dan gitsem 1 tur atıp gitmiş olucam dedimki soldan gidiyimde bir tur atim aTmaz olaymısım Önüme Kadın bir Fırladı Soldan qeLirken Kadın Hep Sagına bakarak bir cıktı cıkmaz olaymıs kadına carptm genede kadında bişi yoktu ama bende de yoktu olan bizim cebimize oldu bende tabi ehliyet yok plaka yok ruhsat yok ceza yedm Genede Diyorum Verilmiş Sadakamız varmıs genede hızlı olmadıqım halde kadın ın biraz karnı ezildi benimde kafam biraz vuruldu ..

4 Gün önce MotorLa eve Giderken ara sokaktan cıktı dedimki sol dan gitsem eve hemen gidicem sag dan gitsem 1 tur atıp gitmiş olucam dedimki soldan gidiyimde bir tur atim aTmaz olaymısım Önüme Kadın bir Fırladı Soldan qeLirken Kadın Hep Sagına bakarak bir cıktı cıkmaz olaymıs kadına carptm genede kadında bişi yoktu ama bende de yoktu olan bizim cebimize oldu bende tabi ehliyet yok plaka yok ruhsat yok ceza yedm Genede Diyorum Verilmiş Sadakamız varmıs genede hızlı olmadıqım halde kadın ın biraz karnı ezildi benimde kafam biraz vuruldu ..

daha dün açılan bir başlık vardı böyle,yoksa bizimle dalgamı geçiliyor??? ehliyet yok,ruhsat yok,plaka yok???? nasıl rahatlık bu anlamadım gitti??? keşke 5 katı ceza yazsalardı...burası dalga geçilecek bir yer değil,paylaşımlarında bir seviyesi olduğunu düşünüyorum...

:farao: kusura bakma ama geçmiş olsun diyemicem...
Haaa bak şöyle söyleyebilirim GEÇMİŞ OLSUN MOTORUN SAĞI SOLU ÇİZİLMİŞTİR ONA ÜZÜLÜRÜM YAZIK OLMUŞ...

Cezaya gelince az bile....

BEnim olayım ne dalga qecmekti nede baska bişi idi ha ben bu motoru hiç tanımasam daha ii olcak bu konuda o suclu bu sucluda yok orada belki o belki ben sucluyum ama motor deil can saglıqı daha önemlidir diyiceksinz ki sen ehliyetsiz insanların canını tehlikeye atıorsn o genede sizin düşünceniz dir burada bir arkadasımızmıdır abimizmidir tanıyamadıqım için bişi diyemicem o koymus bendemi koysaam acaba dediqim için koydum gecmiş olsn dienler için tesekkur ediorum ama birazda motoru deil insan saglıqını düşünelim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:35 AM ----------

hızlımı idi deildim 20KM/H ile gidiordm .. kadının bana hızla vurmasıyla olmus olaydır buda ..

ya bosver be motoru ehliyet mı surer demı yanı tak 3e kokle gitsin

birde diyorlar ruhsat tobe tobe o ne ya motoun sahibi benım işte ne gerek var

plakayıda bosverın be benım motoru tanırlar zaten burlarda tek motorcu benım

tebrikler:farao:

Benide Kimse Yalnıs aNlamasın Kimseye saygısızlık etmek istemem ama k.bakmayn YAni.. :S

motorsiklet ile bisikleti,birbirinden ayırabilelim..kaldı ki bisikletin bile gerekli donanımları var.trafikteyiz,insan sağlığından bahsediyorsak önce ehliyet,ruhsat,plaka,kask vs gibi şeyleri edinelim,daha sonra trafiğe çıkalım.kimse üzülmez...yazılan ceza parası ile,sanırım gerekli donanımların hepsi tamamlanabilirdi...bilinçsiz sürücüler yüzünden,bizlerde madur konuma düşebiliyoruz.trafikte zaten saygı görmek zor oluyorken,bir de adımız dahada kirlenebiliyor.çevre ve duyarlılık önce gelir...

BEnim olayım ne dalga qecmekti nede baska bişi idi ha ben bu motoru hiç tanımasam daha ii olcak bu konuda o suclu bu sucluda yok orada belki o belki ben sucluyum ama motor deil can saglıqı daha önemlidir diyiceksinz ki sen ehliyetsiz insanların canını tehlikeye atıorsn o genede sizin düşünceniz dir burada bir arkadasımızmıdır abimizmidir tanıyamadıqım için bişi diyemicem o koymus bendemi koysaam acaba dediqim için koydum gecmiş olsn dienler için tesekkur ediorum ama birazda motoru deil insan saglıqını düşünelim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:35 AM ----------

hızlımı idi deildim 20KM/H ile gidiordm .. kadının bana hızla vurmasıyla olmus olaydır buda ..

Önemli olan can sağlığımı?????

bunların farkında olduğunu hiç sanmıyorum senin için önemli olan altındaki motorun kaç yaptığı ve nekadar bağırdığı haaa bide üstündeki yazılar var :queen::queen:

Önemli olan can sağlığı diyebiliyosan adam akıllı donanımlarını takıcaksın ters yönden gidiyorsan da usturuplu gidiceksin kadın sana bakmıyodu gerekirse durucaksın...

Bu kadar vurdumduymazlık beni şaşırttıyor, Allah korusun kadın ya ölseydi başına neler gelebileceğinin farkında değilsin yahu ömrün hapislerde geçerdi emin ol.

Haksızsınız demiorum Haklısınız diorum ya verilmiş sadakamız varmıs ne kadar yavas olsam da olmucak die de bişi yok plaka ruhsat cıkardm en yakında ehliyetide alıcam inŞ..

ben sabahtan akşama kadar pizza motorunun üstündeyim ve yalan değil paketi yetiştirmek için yeri geliyor ters yönede giriyorum ama akıllı uslu usturuplu dikkat ede ede...
gerekirse durup bekliyorum yapacak başka birşeyim yok allahıma şükür şimdiye kadar hiç yayaya çarpmadım takla attım kamyonete girdim minübüse girdim ama canlıya vurmadım düz duvara girerim canlıya vurmam en azından öleceksem de ben ölürüm başkasını öldürüp hapislerde sürünmekten iyidir...

arkadaş zaten pişman olmuş ve ders çıkarmıştır :wiinkk: daha fazla üstüne gitmeyelim benceeee :cat:

motorda bişi yok ayna carpması olay oldu kadın 41 yasında idi ayaqında topuklu terlik vardı ayaqı burkuldu düştü olay o yani..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:25 AM ----------

ben sabahtan akşama kadar pizza motorunun üstündeyim ve yalan değil paketi yetiştirmek için yeri geliyor ters yönede giriyorum ama akıllı uslu usturuplu dikkat ede ede...
gerekirse durup bekliyorum yapacak başka birşeyim yok allahıma şükür şimdiye kadar hiç yayaya çarpmadım takla attım kamyonete girdim minübüse girdim ama canlıya vurmadım düz duvara girerim canlıya vurmam en azından öleceksem de ben ölürüm başkasını öldürüp hapislerde sürünmekten iyidir...

haklısınız olmucak die bişi yok yeri gelior hersey oluor ben bu motoru 3 yıldan beri sürüorum ilk defa oldu böle bir olay.. :S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar