50cc yüksek güçlü

merhabalar mondial 125rt kullanıcısıyım ancak ehliyet olayından dolayı 50cc ye dönmek istiyorum bildiğim birtek aprilla sr50 var 9 beygir gücünde bana 50cc olan kuvvetli motor önerebilirmisiniz hızı 90 olan enaz 6 hp gücünde varmı motor aprilla biraz tuzluya kaçıyor:)

Yapma Allah askına dostum bı 200 ytl ve 3 ay ıcın 50cc ye mı donuceksın sen bılırsın.Ama kendınde demıssın en ıyı 50cc lerden bırı bıde derbıde var 50cc racing oda baya ıyı suratıde dedıgınden fazla Derbi Gpr50 dı sanırsam.

merhabalar mondial 125rt kullanıcısıyım ancak ehliyet olayından dolayı 50cc ye dönmek istiyorum bildiğim birtek aprilla sr50 var 9 beygir gücünde bana 50cc olan kuvvetli motor önerebilirmisiniz hızı 90 olan enaz 6 hp gücünde varmı motor aprilla biraz tuzluya kaçıyor:)

Birisi size 50 cc motor için ehliyet gerekmez mi dedi.:silent:

dostlarım bilmiyorumki napıcam 50cc için a1 gerekiyormu ki yani b sınıfı ehliyeti ile olmuyor diilmi b var ama kanun daha çıkmadı çıkmıcakta kuvvetli bi 50cc daha makul olur diye düşünüyorum takasta yapabilsem olabilir ama tabi alıştık 125cc ye daha iyi bişi istiyorum açıkçası vergide yok hem o bakımdanda ideal

Yapma Allah askına dostum bı 200 ytl ve 3 ay ıcın 50cc ye mı donuceksın sen bılırsın.Ama kendınde demıssın en ıyı 50cc lerden bırı bıde derbıde var 50cc racing oda baya ıyı suratıde dedıgınden fazla Derbi Gpr50 dı sanırsam.

arkadaşın yaşı tutmuyodur belki:silent:

B sınıfı sürücü belgesinin A1 ve A2 sınıfı araçları kullanması ile ilgili bir mevzuat değişikliği düşünülmüyor. seçim atmosferindeki meclis ve bakanlar kurulunu da düşünürsek en az 1 yıl içinde teklif gelir 2. yılında gündemde boşluk bulursa çıkar. B sınıfı sürücü belgesinin A sınıfı araçları kullanmasını sağlamak çok elzem bir sorun değil

ozaman ben şunu sorayım 50 cc için ehliyet gerekiyor dimi şimdi yoksa gerekmiyormu heryerden duyduğum gerekmediği konusunda idi ama sanırım gerekiyor öylemi

Net bir bilgim yok ama bildigim kadarını paylaşim senle.

B ehliyeti ile 50cc ye kadar motor kullanılamıyor. Kullanılabilmesi için bir yasa cıkartacaklardı hatta bu yasa 125cc kadar olacaktı ama sonradan 50cc ye geri donduler, fakat bu yasa cıktımı çıkmadımı bilmiyorum, bunu bir araştır derim.

Ha birde 50cc motoru A1 ehliyeti ile kullanıyorsun (A2 de kullanabilir tabi)

Aprilla rs51 di sanırım 120km/s falan görüyormuş motor olarakda bunu bir araştır derim.

Net bir bilgim yok ama bildigim kadarını paylaşim senle.

B ehliyeti ile 50cc ye kadar motor kullanılamıyor. Kullanılabilmesi için bir yasa cıkartacaklardı hatta bu yasa 125cc kadar olacaktı ama sonradan 50cc ye geri donduler, fakat bu yasa cıktımı çıkmadımı bilmiyorum, bunu bir araştır derim.

Ha birde 50cc motoru A1 ehliyeti ile kullanıyorsun (A2 de kullanabilir tabi)

Aprilla rs51 di sanırım 120km/s falan görüyormuş motor olarakda bunu bir araştır derim.

teşekkür ederim bi trafik polisine sorarım yaw görünce artık :)

eğer sürücü belgelerinde bu şekilde bir değişiklik olmuş olsa forumda tavan yapacak olan başlık o olurdu. sen A2 al gerisini boşver

ekmek toplar gibi 49cc mobilet leri ehliyetsiz sürücü diye trafikten toplamazlardı.. bence a2 al a1 ide kullanıyor nasılsa.

ehliyetin olmadan 25 cc bile kullanamazsınnnnnnn!!!

etrafında tozu dumana katabilecegin arazi varsa sana tavsiyem bütçene uygun git bir çinli cross al ehliyet alana kadar onunla arazide tepin. hem iyi tecrübe olur. bu arada korumalarınıda takmayı unutma.

ehliyet zamanın geldiginde ise alırsın a2 ehliyeti bütçenin yettigide birde cadde motoru ohh:cherry:

emin ol en iyi yol bu...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oyuncakmi:queen:
yaa biktim artik su 25 karakterden!!!!!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar