50CC YARDİM!!!!!!!!!

Arkadaş Ankara'da oturuyormuş. Ankara'da öyle 10 km yürümek için biraz yürek ister diyebilirim. Kaldırımlar öyle pek yürümelik değil. Yürünmez mi yürünür. Ben Keçiören'den Kızılay'a kadar yürüdüm 10 km. 15 yıl önce falandır. 2 saat sürdü ortalama.

Arkadaşa önerim güzel bi yol bisikleti alması yönündedir. Hem o bisikletle işine gider gelir hem benzin masrafından kurtulur hem o sırada yüksek cc için para biriktirme yapmış olur. Hem de spor yapmış olur. Ankara'da 150 cc bile tehlikeliyken 50 cc hiç düşünemiyorum. Çoğu Ankara şoförü "sen benim kim olduğumu biliyo musun?" Mantığında olduğu için 50 cc risktir.

Evet arkadaslar kusura bakmayın 2 gündür yoktum geçen gün maçta kolu kırdık 1 ay alçıda kalacakmış. :)
Bu süre zarfındada motor ehliyetimi alıcam inş. 50 cc den vazgeçtim.
Birde yeni ehliyeti 4 günde aldım nasıl diye soracak olursan bilgisayar başında çalışıyorum biryanda emniyetin randevu sayfası sürekli açık boş kaldığımda hep güncelledim ve ertrsi güne boş yer bulur bulmaz yapıştırdım. 3 gün sonra ehliyet geldi:)
Evet Ankara gibi biyerde motor kullanmak tehlikeli sebebi burdaki insanların motor bilgisinin az olması mesela 70 ile giden bi motorun durma mesafesi ile arabanın durma mesafesini aynı görüyolar yada motordan düşmenin ne derece tehlikeli olduğunu bilmiyolar. Bunun sebebi motor kültürü ankarada sadece kurye ile kısıtlı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaslar kusura bakmayın 2 gündür yoktum geçen gün maçta kolu kırdık 1 ay alçıda kalacakmış. :)
Bu süre zarfındada motor ehliyetimi alıcam inş. 50 cc den vazgeçtim.
Birde yeni ehliyeti 4 günde aldım nasıl diye soracak olursan bilgisayar başında çalışıyorum biryanda emniyetin randevu sayfası sürekli açık boş kaldığımda hep güncelledim ve ertrsi güne boş yer bulur bulmaz yapıştırdım. 3 gün sonra ehliyet geldi:)
Evet Ankara gibi biyerde motor kullanmak tehlikeli sebebi burdaki insanların motor bilgisinin az olması mesela 70 ile giden bi motorun durma mesafesi ile arabanın durma mesafesini aynı görüyolar yada motordan düşmenin ne derece tehlikeli olduğunu bilmiyolar. Bunun sebebi motor kültürü ankarada sadece kurye ile kısıtlı

50cc den vazgeçmeniz iyi olmuş

Eğer 50CC alsaydınız
Traktörle kafa kafayla gidersiniz :)

Son düzenleme:
Bu arada bisikleti çok düşündüm ama önceki mesajlarımda da bahsettiğim gibi kalabalık yerde çalışıyorum bu birincisi ve heryer yokuş buda ikincisi yani imkansız.
Pistonlar arkadaşım 1 ay bi süre antalyada eğitim vermek için kaldım ve sadece bisikletle gezdim arabayı hiç kullanmadım. Şöförler bırak motosikletliye bisikletliye bile yol veriyor. Kalabalık şehirde kaldırımdan bile sürmesi zor.

Geçmiş olsun hocam.Acil şifalar.

Eğer motosiklet ehliyeti alacaksan değiştirmeseydin ehliyeti keşke.

Yeni ehliyetler hızlı geliyor. 1 Mart'ta ben başvuru yaptım 4 Mart'ta elime ulaştı.Kimlik işi biraz sıkıntılı ama 2.5 ay bekledim gelmesini.

Saolasın teşekur ederim.
Heveslendiydim ama 50 lik motorun bu kadar ağır kaldığını bilmiyordum. Bir kişi söyleseydi belki umursamazdım ama burda görüyorumki herkezin görüşü aynı yönde hemde cin mallarına karşı
herkeze çok teşekkür ederim. Sayenizde motor ehliyeti sahibi olacam.

Ehliyet almak mantıklı hocam ama ben 50 cc motoru daha önce 3 yıl İstanbulda kullandım hemde gidiş dönüş 60-70 km çok yaptım daha uzun mesafelere de gittim. Amacın sadece işe gidip gelmekse gayet mantıklı. Sadece vitesli almak ne derece onu bilemem zaten güç çok kısıtlı bir de vitesle uğraşma. Bende scooter vardı çok az yaktığını söylemeye bile gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar