50CC SCOOTER ÖNERİSİNDE BULUNUR MUSUNUZ

Katılım
4 Şub 2025
Mesajlar
21
foruma cevabı vstrom650 ya da cfb-ybr olmayan öneri sorarsanız genelde garip cevaplar gelebiliyor. 50cc müthiş mantıklı bir seçim. yok ehliyet al yok sigorta yaptır diyenlere kafayı takmayın bence. direkt b ehliyetiyle alıp sigorta vs masrafı olmadan binebilmek büyük rahatlık. ben de öyle başlamıştım. biz yuki legend ile başlamıştık. 8 bin kilometrede satana kadar herhangi bir sorun yaşamadık. bir kere yıkadıktan sonra çalışmadı, biraz güneşte bekletince çalışmıştı.

50cc'de benim canımı sıkan tek şey servis olmuştu. yuki'nin doğru düzgün servisi yok ve gittiğimiz servis de (kadıköy/eğitim mahallesindeki servis) bizden çok para almıştı.

kısaca yaygın motor bloğu kullanan herhangi bir 50cc alıp 80cc'ye çıkararak (bunu bile riskli bulan olmuş, sanki şahin'i 6 silindir motorla swaplıyoruz) keyifle kullanabilirsiniz. ehliyete zaman harcamadan hem motoru hem de trafiği öğrenmek için çok mantıklı bir seçim olur.
Bundan bahsediyorum işte,mütevazi bi motor alacağız pardon motor diyorum scooter.Ben de isterim becerim,tecrübem ve maddiyatım olsun daha kaliteli ve yüksek cc gerçekten motosiklet olarak sayılabilecek bi araç almayı.Teşekkürler
 
Katılım
11 Tem 2017
Mesajlar
177
Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
50cc de benim için en mantıklı olan motor cublardır. 50cc yi 110-125 hatta 135cc yapıyorlar daha dayanıklı daha performanslı daha az yakıyor ve tekerlek ölçüleri büyük olduğu için engelleri kolay aşabiliyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst