50cc Öneri

Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşıma 50cc bir scooter alacağız ama ben 50cc piyasasını ve markalarını hiç bilmiyorum, insanlar genekde arora vs öneriyor ama gereksiz pahalı ve hantal geliyor o marka bana.
50cc de önereceğiniz bize saçma sapan arızalar çıkarmayacak motor önerilerinizi beklerim. Teşekkürler :)

sym fıddle II beğendiğim bir motor fakat piyasası biraz sıkıntı olabilir belki yedek parçası araştırman gerekir şuan ne durumda bilemiyorum

biz yuki legend almıştık geçen sene. hiçbir bilgimiz olmadan tamamen hissiyatla. güç olarak çok tatmin edici çıktı. 50cc'den 80'e yükseltip çengelköyün dik yokuşlarına iki kişi 80+50kg çıktık bir dönem. bir seneyi aşkın sürede herhangi bir problem çıkarmadı. eşim hala kullanıyor.

Kral Arora 50 lik var aldığımıza alacağımza pişman olduk 125 lik al b sınıfı ehliyet varssa. Yakında onaylanacak.

B sınıfı ehliyeti var aslında arora çok sıkıntı çıkarıyor dediler ama sallıyorum bir nmax 125 de başlangıç için pahalı ve gereksiz de olabilir. F/p bir ürün bulamadım daha ben maalesef

50cc bende bende önermem.zaten ehliyetli olarak 124cc kullanabiliyor direk bu hacimlere bakın.illede 50cc civarlı olcak derseniz 2 hafta oldu alalı elektrikli scooter aldım.aşırı memnunum hemde sorunsuz ve çok ekonomik.24 bin tl aldım kredi kartı bulabiliyorsaniz kaçırmayin mondial emoon g5 alternatif yuki tron modeli

Motosikleti
Honda CB125F
50 cc değil ama Suzuki Addres 110 öneririm
Hafif olduğu için kullanımı çok kolay ve çok sağlam motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar