50CC Motorlara Trafik Sigortası

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Osman emmi sana bir sualim olacak;
1- senın Çükün olduğu için Dükün var, bende Dük 250 alsam nasıl olur? Nasıl motor alınır mı 2024 modeli. Bakım aralıkları, kronikleri, ne kadar yakıyo vs.
2- ha bide bende senın gibi kafama huni koyup pp yapsam kızar mısın?
1- Çükün varsa Dük almanda mesele yok. Ben 5 senedir bir kıroluğunu görmedim. Geçen bir haftalığına nazlandı sonradan kendi kendine tamir oldu. Kitabında bakım aralığı 7500 kilometrede bir diyor ama sağlık şartarımdan dolayı ben o kilometreyi bir yılda dolduramadığım için her sezon başı yağını filtresini, hava filtresini değiştiriyorum. Yakıcı bir motor değil ortalama 100 kilometrede 3 litre civarı yakar. Hafiftir, kıvraktır, atiktir. Kıpraşımlıdır ama beni rahatsız etmiyor.
2- Huni dediğin namaz takkesi değildir, her kafaya uymaz, oturmaz. Önce kimseye göstermeden dene. Sıkmazsa, oynamazsa olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1- Çükün varsa Dük almanda mesele yok. Ben 5 senedir bir kıroluğunu görmedim. Geçen bir haftalığına nazlandı sonradan kendi kendine tamir oldu. Kitabında bakım aralığı 7500 kilometrede bir diyor ama sağlık şartarımdan dolayı ben o kilometreyi bir yılda dolduramadığım için her sezon başı yağını filtresini, hava filtresini değiştiriyorum. Yakıcı bir motor değil ortalama 100 kilometrede 3 litre civarı yakar. Hafiftir, kıvraktır, atiktir. Kıpraşımlıdır ama beni rahatsız etmiyor.
2- Huni dediğin namaz takkesi değildir, her kafaya uymaz, oturmaz. Önce kimseye göstermeden dene. Sıkmazsa, oynamazsa olur.
cansın Osman abim, 2 3 ay sonra bu kardeşin (hapse girecek) duke alacak. Çüküne layık bir motorcu olacak. 2024 model alıcam, eski gösterge kötü duruyo açıkçası. Belki de genç olduğum için çüküm gösterişli olsun istiyorum.
Huni bulamazsam Askeri beremi takıcam abi, o uygun mu ?
Tekrardan Teşekkür ederim abi Allah razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar