- Konu Yazar
Arkadaslar öncelikle merhaba bu konular hakkimda bilgim yok baştan diyeyim sorularim sacma görülmesin. Bu sene yasadigim ilde üni kazandim lakin otobusle bu okula gidis kesinlikle yolu insani okulda sogutuyor. Otobus guzergahi fazlasiyla uzun. Bende okula motor ile gidip gelmeyi düşündüm. Ayriyetten kursa sinava girmek istemiyorum zaten arac ehliyetim var. Arac ehliyetiyle kullanilan motorlar oldugunu duydum. 50cc motorlar motor ehliyeti gerektirmiyormuş. Şimdi sizden öncelikle 50cc motorlar arasında tavsiye bir motor istiyorum. Motor gorunusu olarak scooter tarzında degilde kuba xboss tarzinda gorunume sahip bir motor ariyorum ne dedigim anlasilmistir umarim. Bu tarz bir motor, az yakan beni okula rahatca tasiyabilecek onerilere acigim. Kiz arkadasimida arada bir okula goturecegim 2 kişi sıkıntı yaratir mi bu motorlar? 50cc yi 110 a yukseltenler var boyle motorlar alinir mi hic bulasmayayim mi? Onun dışında motor bilgim sıfır kullanmayi bilmiyorum bu motoru kendi basima bir arazide ogrenmem ne kadar mümkün? Sahibinden gibi yerlerde saticilara neler sormaliyim uzunca aciklarsaniz sevinirim. Ogrenci bir kardesinizim etraf bu kadar kötü niyetli kayniyorken bilgisizligimden faydalanip kazik yemek istemem. Teşekkür ediyorum..