50cc lik motor

:)arkadaşlar 50 cc bir moto almak istiyorum.
fazla tecrübem yok motor almakla ilgili
siz bana hangi model önerirsiniz
orta halli yaksın 60 /70 civarı hz yapsın yeter.
şimdidn teşekkürler

honda todaydan şaşma derim bendede vardı sattım çok süper motor ama 60 geçmesi imkansız.. :)

Hoş Geldin Siteye Daha İlk Msjın :)

Bende Honda Today Tavsiye Ederim.Ama Boyun 1,80 Civarındaysa Yanına Yaklaşma :) Ben 1,82 Boyundayım Honda Todayin Üstüne Bindiğimde Direksiyonu Az bişey Çevirsem Dizime Değiyor. Eğer Senin de Boyun Uzunsa Cup Modellere Bak.

Kardeş 50 cc alırsan yokuşları 2 kişi çekmesi imkansız ve madem 50 cclik isitosun git kendne 400 TL ye en şekil motor topla peugeot mesela

arkadaşlar bianchi miror 50 nasıl acaba bi bilginiz varmı

Son düzenleme:
Neden 50cc düşünüyorsun ki.Vergiden muaf olsun diyorsan cup modellerine bak.Eğer vergiden korkuyorsan hiç gerek yok senede 60-70 lira birşey.

kardeş selam hoşgeldin öcelikle sana şunu söyleyebilirimki eğer motor almaya karar verdiysen honda,yamaha,kawa vsvs büyük markalardan şaşma derim senin durumun 50 cc olunca sana todayi öneririm ben 3 yıldır kullanıyorum bu motoru stop ettiğini yağ yaktığını yaz gemediğini kaydığını vsvsvs hiç bilmem ve bütün today kullanıcılarına sor aynı şeyi söyler tek kötü yanına arkadana dostunu sevgilini alamazsın eğer benim gibi 1.79 1.80 boyun varsa 87 kiloya sahipsen girme derim:):)ama kesinlikle ve kesinlikle memnun kalacaksın o kesin birşey ama senin yerinde olsam biraz daha para kor 1 lira daha beat,activa vs alırım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Today yada cup al sakına şu mondialin 50lk motorlarından alma rampa yukarı ayak atıyorum çıkmıyor düz yold 30 km hız..:mrgreen:
Ekleme : Hoşgeldin..

jr.

beat de zaten ortalama o hızlarda gidiyo =) diğer biğtçiler hücuma kalkmasın şimdi. maksimum demedim, ortalama dedim =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar