50cc ile sakin otoyoldan gitmek yinede tehlikeli mi?

Bu bahsettiğiniz yol neresi? Ben 150'lik motorla bile Buca-Bornova çevreyolunda zorluk yaşıyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Burada arkadaşlar hem geçmiş tecrübelerden hem de işin kanuni boyutundan bahsetmişler. Bazı şeyleri yaşayarak öğrenme hakkınız tabi ki var. 50 cc kullananlar beni yadırgamasın ama 50 cc motor, motor değildir. Türkiye trafiğinde belli bir hıza ulaşamayan her araç hem kendisi hem de çevresi için risktir. İsterse gittiğiniz yolda 30 km hız sınırı olsun, çoğunluk 30 ile gitmedikten sonra hiçbir önemi yok. Yüksek hız ne kadar tehlikeliyse trafiğin akış hızından düşük hız da o kadar tehlikelidir.

Motosikleti
D400
Bu bahsettiğiniz yol neresi? Ben 150'lik motorla bile Buca-Bornova çevreyolunda zorluk yaşıyorum.

hocam o çevreyolunu aktif olarak kullanıyorum, 150nk bildiğim kadarıyla ara hızlanmalarda 110 a kadar cıkıyor.

Sag şerit zaten 80le akıyor çevreyolunda. Sollama yapmaya calısmadıgınız ve 2 tır arasına denk gelmedıgınız surece bır sıkıntı yaşamazsınız.

Oldukça tehlikeli bir hareket 50cc ile otoyola girmek.Avrupada bile 300cc altı motorların otoyollara girmesi yasak.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben 50 cc motosiklet ile şehir içinde bile gitmeye korkuyorum. Aşırı derecede güçsüz ve güvensiz geliyor.

En az rahat rahat 70'e 80'e çıkacak ve o hızlarda stabil gidecek bir motosiklet olmadıktan sonra gerek yok.

İşin kanuni boyutuna girmiyorum bile.

Kendinizi riske atmayın bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar