- Konu Yazar
Crauls
IOS Beta Tester
5617 Mesaj
Bugün; 16:07:08 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PM
Arkadaslar malesef kus bakısı 4km olan evım ıle ısım arasında,cıft servıs aktarmalı olarak gelıp gıtmemden dolayı yuruyerek ıkı sat surmeyecek mesafe 1bucuk saatde kat edıyoruz,sabah ve aksam toplam 3 saate yakın yoldayız.
aylrdır nmax,pcx,favorım suzukı adress vıdeolarını yorumlarını hatım ettım,çinliilerin ne mal oldugunuda bılyıroum,fakat ne kurs ve kask rapor bavuru v.s ıcın vaktım ve usttekı motorlar butcem yok.
b ıle kullancagım motor bakıorum (0 honda today cıkmıyor kahretsın)
bulabıldıklerım mondıal revival , asya motor polo ,yukı snoopy ve pejo kısbee..
pejo kısbee ıcın 90cc ye modıfıye ımkanı var yazmıslar dogrumudr bılmıyorum.
ne onerırsınız?
bılıyorum 50 cc gucsuz,bılıorum çinlilier uzun omurlu degıl,bılıyorum kucuk lastık konforsuz,almamak ıcın gerekn tum krıterlerı bılıyorum bana almam ıcın degıl kotunun ıyısı sunu al ve su sebepten al yazacaksanız cok makbule gecer.
pejo goze carpıor ama servıs olayı nasıldır bılemıyorum yaygınlık olarak.
10 bınlık-20 bınlık butce konularına yazı cok oluyor bızımkıne kımler ne yazar bılemıyoum,sımdıden tesekkur ederım,ıyı forumlar..
IOS Beta Tester
5617 Mesaj
Bugün; 16:07:08 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PM
Arkadaslar malesef kus bakısı 4km olan evım ıle ısım arasında,cıft servıs aktarmalı olarak gelıp gıtmemden dolayı yuruyerek ıkı sat surmeyecek mesafe 1bucuk saatde kat edıyoruz,sabah ve aksam toplam 3 saate yakın yoldayız.
aylrdır nmax,pcx,favorım suzukı adress vıdeolarını yorumlarını hatım ettım,çinliilerin ne mal oldugunuda bılyıroum,fakat ne kurs ve kask rapor bavuru v.s ıcın vaktım ve usttekı motorlar butcem yok.
b ıle kullancagım motor bakıorum (0 honda today cıkmıyor kahretsın)
bulabıldıklerım mondıal revival , asya motor polo ,yukı snoopy ve pejo kısbee..
pejo kısbee ıcın 90cc ye modıfıye ımkanı var yazmıslar dogrumudr bılmıyorum.
ne onerırsınız?
bılıyorum 50 cc gucsuz,bılıorum çinlilier uzun omurlu degıl,bılıyorum kucuk lastık konforsuz,almamak ıcın gerekn tum krıterlerı bılıyorum bana almam ıcın degıl kotunun ıyısı sunu al ve su sebepten al yazacaksanız cok makbule gecer.
pejo goze carpıor ama servıs olayı nasıldır bılemıyorum yaygınlık olarak.
10 bınlık-20 bınlık butce konularına yazı cok oluyor bızımkıne kımler ne yazar bılemıyoum,sımdıden tesekkur ederım,ıyı forumlar..