abicim zorunuz nedir yok 20.000 km yaparmı yapmazsa kaldır at zaten o motoru. 20,000 nedir ki ama 2 yıl olmuş piyasaya çıkmış ayda 800-900 km yol yapsan 20.000 i ancak bulursun iki yılda ama adamlar yazıyo işte 17,000 - 16,000 km yapanlar varmış buda size kapak olsun kardeşim. ben 150 cc çinli kullanıyorum. Türk milleti olarak motor mu yaptınız da alıp binmedik bu çinliler piyasaya çıkmadan önceki fiyatları da biliyoruz, hatta kendisini yerli firma olduğunu söyleyip çinden getiren padişahların isimini kullanan motor markasının da bir zamanlar ne yüksek fiyatlara motor sattığını da gördük o marka ve diğer markalar şimdi neden fiyatlarını artıramıyo sanıyosunuz çinliler yüzünden 2 yıldır fiyatlar olduğu yerde kaldı hatta pek çok firma fiyat düşürdü o altınızdaki motorları bugün bu fiyatlara alıyosanız yatın kalkın çinlilere du edin, evet kalite düşük içlerinden iyisini seçmek zor, 1200-3500 ayası 100 cc ile 250 cc arası motor alınabiliyo hemde alarm zart zurt hepsi içinde ful + ful zaten herkez bunları başlangıç için alıyo 5-6,000 ytl verip başlangıç motoru alamadığımız için 2,500 ytl ye bunu aldık artık bence kendi işinize bakın, boşverin onun bunun motorunu kendi dalganıza bakın ben memnunun rüzgarla ve doğayla dostum oda bana yeter