Sana niye taş atayım hocam ben kendimden örnek verdim![]()
Kesinlikle al!
Ben bot alacaktım ihmal ettim bacağı kırdım yatıyorum acısını bana sor. Birçok kişi der onlara o kadar para mı verilir inan sağlıktan önemli bir şey olmadığını yatakta yatmaya başladığında ve hiç bir şey yapamadığında anlıyorsun.
Afedersin ilk zamanlar tuvalete gitmek bile işkence oluyor, banyo yapmak sıkıntı hatta yapamıyorsun mikrop kapar korkusuyla.. Kaldı ki ben sadece bacağı kırdım... Sence tüm bunlar 2.000 TL'ye değer mi değmez mi?
Kazasız belasız sürüşler dilerim..
Kesinlikle al!
Ben bot alacaktım ihmal ettim bacağı kırdım yatıyorum acısını bana sor. Birçok kişi der onlara o kadar para mı verilir inan sağlıktan önemli bir şey olmadığını yatakta yatmaya başladığında ve hiç bir şey yapamadığında anlıyorsun.
Afedersin ilk zamanlar tuvalete gitmek bile işkence oluyor, banyo yapmak sıkıntı hatta yapamıyorsun mikrop kapar korkusuyla.. Kaldı ki ben sadece bacağı kırdım... Sence tüm bunlar 2.000 TL'ye değer mi değmez mi?
Kazasız belasız sürüşler dilerim..
Konuyla alakasız olacak ama ayna için kol ararken karşıma çıkan şey..
http://i.hizliresim.com/yl01Oa.jpg
Zaten o 2-3 sene içerisinde motorumu da değiştireceğim için pek sıkıntı değil.He, tamam o zaman ben yanlış anlamışım; kusura bakma.
Gene konuyu açan arkadaşa diyeyim o zaman; şimdi üzerine tam oturacak olan bu ekipmanlar, en fazla 2 sene sonra küçük gelecek. Ver abi, 2000 ver 3000 ver. Ama 2 sene sonra gene verecen bi o kadar.
5.000 TL lik ekipman al 2.000 tl lik motosiklet satın al.
motosıklet'e göre ekipman değil ? Bedenine canının kıymetıne gore ekipman satın al !
kazasız belasız.
Ekipmanı motosiklet için değil kendiniz için alıyorsunuz,seçtiğiniz ekipmanlara gelirsek te çoğu bana göre hatalı eldiven,mont,kaskın bana göre değişmesi gerekiyor.
Ekipmanı motosiklet için değil kendiniz için alıyorsunuz,seçtiğiniz ekipmanlara gelirsek te çoğu bana göre hatalı eldiven,mont,kaskın bana göre değişmesi gerekiyor.