5000 liram var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
eğer ilgilenirsen?

arkadaşım,eğer ilgilenirsen(senin yazdığın tarz değil ama)bende DORADO / CORVUS var.2007 model.4500km.de / gümüş renkli. / 250 cc / su soğutmalı / 18 hp. / üzerinde orjinal radyo / teyp / mp3 çalar / alarm / uzaktan çalıştırma var.ben sadece plaka taktım.işim gereği boya koruma yaptım ve onun üzerine de şeffaf film kapladım,motor asla çizilemez.ön/arka disk fren.5,250 ytl.ye vermeyi düşünüyorum.açık açık söylemem gerekirse ani bir ekonomik sıkışıklıktan dolayı satmak istiyorum.yoksa bunu alabilmek için,elimdeki makineyi yarı fiyatına verdim.internetten resimlerini indirdim.rüyalarıma girdi.ama gelgörki bu durumda gücüm malıma yetiyor.537 / 249 94 49 [email protected]

slm bende 1993 suzuki rf600 var motor emsalsiz gel gör,lastikler metzeler,yoshimura eksoz çizik noka dahi yok kırmızı 32binde düşünürsen görüşelim illa al demiyorum gel gör bilgin olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam gamedog diğer bir arkadaşın yorumuna katılıyorum. paranın birazını kıyafet ve koruma aksesuarlarına ayırman en iyisi. tabiki güvenliğin de çok önemli. kasko yaptır, zincir al, alarm taktır. motorunu kapalı bir garajda muhafaza et. sana önericeğim motor: honda cbr 125r. yeni başlıyosan ideal bir motor. sağlam ve parcaları ucuz. 3000 ytlye 2005 model bulursun. sahibinden.com a bak birsürü var. sakın cin malı alma ama sakın diyorum. macar malı veya türk kanuni olabilir.motor sevdasına yanlis bir alısverise girme . sezon kapanıyo motorlar ucuzluyo. HADI KOLAY GELSIN!!!

cbr 600 rr aldım 2006 model ben fikir ve yardım istemiştim o heryerde çıkıp bişeler söleyen arkadaşlar gene kıyafet al şunu yap bunu yap diye yazmışlar

5.000lıraya 600 rr varmı be :)

adamlar dogru yazmıs benımde 5.000 lıram olsa olsa 3.500e temız cbr 125 alırım 1.000 lıraya korumalar 500de masraf ıste

cbr 600 rr aldım 2006 model ben fikir ve yardım istemiştim o heryerde çıkıp bişeler söleyen arkadaşlar gene kıyafet al şunu yap bunu yap diye yazmışlar

Söylediğin şey sana mantıklı geliyo mu acaba ::yanliss:::yanliss:Nasıl sinir oldum gece vakti ya:farao:İnsalar yardım etmiş,fikirlerini söylemiş işte.Ya böylesine yardımda etmeyeceksin tepene çıkıyorlar.Al kardeşim korumalık alma sadece motor al yarın öbür gün seni de görürüz haberlerde ...töbe töbe ya...Saygısızlığında bu kadarı olur ya...Yardım edeni tersliyo adam...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Borç verir misin:p

Adam sadece 5000liram var demiş, ne RR'ı ne CBR'ı:silent:

Benimde biraz dolarım var,döviz yerinde sayınca elde patladı.
Yurtdışında iş yapınca parası dolar olarak geliyorda.
Siz ne yatırım yapmamı önerirsiniz.:cherry:

Deee hadee get o tarafa..
Kafamı buluyon yaw..

Paşam :mrgreen: Hep sen mi dicen abi,bundan sonra bende sana paşam dicem:cat:Neyse paşam adam cbr almış 600rr hemde 2006 MODEL:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Ama sanırım sadece granajlarını vermişler motorun :mrgreen::mrgreen:Geri kalanınıda zamanla toplucak inşallah:mrgreen:O diil birde saygısızlık yapıyor adam ya...Gelip şöle yap böle yap die konuşuolar diyo::ban::::ban::::ban::...Sormuşsun fikirlerini onlarda fikirlerini sölemiş yalan mı paşam???:rendeer:

düşündüğün şeye bak ben alırım abi döviz demiştik değil mi? aramızda kalsın süper yatırım yaparım:mrgreen:

O diil birde saygısızlık yapıyor adam ya...Gelip şöle yap böle yap die konuşuolar diyo::ban::::ban::::ban::...Sormuşsun fikirlerini onlarda fikirlerini sölemiş yalan mı paşam???:rendeer:
suç adamda deılkı bızde adam sadece 5000 lıram var demıs ne alıyım ne edıyım dememıskı bız kefal gıbı atlıo soyle boyle yap :)

Abicim sen motosiklete yatırım yap..
Yada yada yada..Bana ver demiyecem..Yok istemem abicim..Sağol almışgibin olduk.
aYe' ye ver..:queen::queen::queen:

Bak GKN genç bekar..Oda olur..:queen::queen:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar