- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
- Konu Yazar
merhaba mt ailesi; bilgisayarım için iyi bir güç kaynağı almak istiyorum;
bilgisayar donanımlarım;
+ ryzen 3 1200 işlemci .......... (65 watt)
+ amd radeon hd 7790 .......... (85 watt)
+ 1 TB HDD ......................... (10 watt)
+ 320 GB HDD ..................... (10 watt)
+ 120 GB SSD ..................... (5 watt)
+ asus prime a320m-f .......... (anakart kaç watt çeker bilmiyorum)
+ corsair 2400 mhz 8gb ram .. (ram kaç watt çeker bilmiyorum)
anakart ve ram dışında toplam 175 watt civarı bir rakam çıkıyor hepsi tam kapasite iken...
böyle bir sistemim var ve uzun süredir "everest" marka ne idiğü belirsiz bir PSU kullanıyorum ve artık korkmaya başladım, psu bozulurda anakarta yada başka parçalara zarar verirse sıkıntı olur...
500 lira bütçem var ve 450 watt iyi bir güç kaynağı almak istiyorum, +80 sertifikaya gerek yok, üzerinde yazan watt değerini verecek kalite bir güç kaynağı olsa yeter, ve çakma yada orjinal olup olmadığını nasıl ayırt edebilirim? corsair marka düşündüm ama daha iyi bir seçenek yada önerisi olan var mı?
bilgisayar donanımlarım;
+ ryzen 3 1200 işlemci .......... (65 watt)
+ amd radeon hd 7790 .......... (85 watt)
+ 1 TB HDD ......................... (10 watt)
+ 320 GB HDD ..................... (10 watt)
+ 120 GB SSD ..................... (5 watt)
+ asus prime a320m-f .......... (anakart kaç watt çeker bilmiyorum)
+ corsair 2400 mhz 8gb ram .. (ram kaç watt çeker bilmiyorum)
anakart ve ram dışında toplam 175 watt civarı bir rakam çıkıyor hepsi tam kapasite iken...
böyle bir sistemim var ve uzun süredir "everest" marka ne idiğü belirsiz bir PSU kullanıyorum ve artık korkmaya başladım, psu bozulurda anakarta yada başka parçalara zarar verirse sıkıntı olur...
500 lira bütçem var ve 450 watt iyi bir güç kaynağı almak istiyorum, +80 sertifikaya gerek yok, üzerinde yazan watt değerini verecek kalite bir güç kaynağı olsa yeter, ve çakma yada orjinal olup olmadığını nasıl ayırt edebilirim? corsair marka düşündüm ama daha iyi bir seçenek yada önerisi olan var mı?