Suzuki gladius 650(v2 motordur-aynı motor dl650 vstromda da kullanılmakta):wiinkk:
doğru haklısın, düzeltme için teşekkürler.
Suzuki gladius 650(v2 motordur-aynı motor dl650 vstromda da kullanılmakta):wiinkk:
naked seviyor olsam bu motoru alırdım. zira 24 bin bandında böylesi bir motor hiç bir markada yok. böylesi derken güç anlamında yok. yoksa suzuki gladius var mesela 4 baca, 23500 hediyesi. z800 desen o pahalı kaçıyor zaten. nc700 desen o da 50 küsür beygir mi ne. ha ama belki nc700 e de kayabilirdim, zira çok uzun ömürlü makinası ve uzun periyodlu bakım aralığı var.
ama şu gerçek ki mt-09 şu an RAKİPSİZ.
bir üstte açıklama yaptım aslında ben MT-07 üzerinden neden 250 cc de gelmez ki falan diye olaya girmiştim...Altın ELbiseli Adam bu MT09 lansmanı yapınca yanlışlıkla MT-09 yazdım işin gerçeği...bunuda geç farkettim..hani şu 16 bin lira olacağı söylenen NC700 e rakip olan model...
yahu hayatının her döneminde yamaha ya bok atan bi adamdan nasıl bi konu?
yahu sen git o çok met ettiğin honda na ait konu aç neden adam gibi 250cc motor getirmiyor diye
yamaha 3 e 5 e bakmaz fiyat bu alırsın veya almazsın çok ta fifi :queen:
Güç le Hızın arasındaki farkı çözdüğün gün anlarsın...güc kıyaslamasında rakipsiz tabi ki...ama kim 115 beygiri naked bir kasada görmek ister ki...
güc ss kasa da olmalı...sonradan takılan camla işler çözülmüyor bence...
Güç le Hızın arasındaki farkı çözdüğün gün anlarsın...
Hele büyü de gel... :bounce:
2013 yılı..75 milyonluk bir ülke..üstelik dünyanın % 96 i bu ülkeyi tanıyor..acayip işlere milyar dolarlar harcayan bir ülke..parası olan bir ülke.neden motosiklet üretemiyoruz Avusturya gibi? ne eksiğimiz var?yerli otomobilden bahsediliyor motosiklet ürettikmi ki araba üreteceğiz?bu nasıl bir ülke arkadaşlar soruyorum? neden motosiklet gibi basit bir aracı bile dışarıdan getirtiyoruz?çokmu zor?üretmiyorsak bu tarz sıkıntıları dha çook çekeriz.el in brezilyalısı 500 $ a honda cbe ace 125 e binecek bize gelince 3 bin lira olacak...misal..üretmiyorsak ne kadar konuşsakta az.
Mt-09 birçok yönüyle güzel bir motor. Ben de cbf1000, fazer8, mt-09 üçgeninde kararsız kalmıştım. Ancak mt-09 un gerçekten olumsuz bir yanı var. O da boyutları. Bu motor gerçekten görünüş olarak küçük, tıfıl, cüssesi yok. İnanmıyorsanız cbf 150 ile kıyaslayalım.
MT-09
Toplam uzunluk 2,075 mm
Toplam genişlik 815 mm
Toplam yükseklik 1,135 mm
Sele yüksekliği 815 mm
Tekerleklerarası mesafe 1,440 mm
CBF 150
Toplam uzunluk 2090 mm
Toplam genişlik 750 mm
Toplam yükseklik 1055 mm
Sele yüksekliği 790 mm
Tekerleklerarası mesafe 1340 mm
Motor Cbf 150 den 2 mm kısa, sadece 2 mm geniş, iki teker arası fark saadece 1 cm ( 10mm).
24000 lira para veriyorsam, 115 beygir gücü alacaksam biraz gösterişli olsun ama değil mi ? Değil işte.
Motor Naim Süleymanoğlu gibi, güçlü ama popodan bacaklılar familyasından![]()