- Konu Yazar
enişteler kıskanılmaz, ayıp.
nazar değer mazallah.
:mrgreen: Kıskanıyorum işte yaaa
Bugünler de TA aşkım fecii depreşti, ne yapacağım ben yaa
enişteler kıskanılmaz, ayıp.
nazar değer mazallah.
Kanka hiç durmuyolar ki, 4 arkadaş bulmuş motorcu, karısını bile unutmuş sürekli kamp, geziler, bildiğin gibi değil.. Gel şu siteye, gezilere aç konuları diyorum ama Bu hafta Kastamonu ya gidiceklerdi, geçen hafta nereye gittiler bilmiyorum
:mrgreen: Kıskanıyorum işte yaaaale:
Bugünler de TA aşkım fecii depreşti, ne yapacağım ben yaar:
r:
alınmamın inanın sizin yazılarınızla ilgisi yok.tepkim yorumlara..siz gayet güzel topic açmışşın.yorumlar üzdü beni..oda geçti..sabah sabah fazla alınganlık gösterdim galiba...Ama ben ilk mesajım da dile getirdim bunu, motorla alakası yoktu, gitti şak transalp aldı.. Bilenler biliyor TA ya olan düşkünlüğümü... Size bir kastım yok yani
Kanka hiç durmuyolar ki, 4 arkadaş bulmuş motorcu, karısını bile unutmuş sürekli kamp, geziler, bildiğin gibi değil.. :mrgreen: Gel şu siteye, gezilere aç konuları diyorum ama :silent: Bu hafta Kastamonu ya gidiceklerdi, geçen hafta nereye gittiler bilmiyorum :mrgreen:
@delicoban 50 den sonra neden hız yapılmıyor anlamadım.. 50 ne gelince seni de göreceğiz... Geçen olymposa geldi İzmir li arkadaşlar hepsinin altında 1000 lik SS ler vardı
@R3N satmak mı ne satması, halinden gayet memnun :mrgreen: Adam ikinci baharını karısıyla değil TA ile yaşıyor :queen:
Allah ellisinde, istediğiniz marka motorsiklet sahibi olmayı sizede nasip etsin,ve eniştenizde kazasız belasız sürüşler dilerim.Ne güzel yakınlarınız motorsiklet sahibi olabiliyor.darısı tüm motorcuların başına.....umarım benim ailemden birileride benden daha iyi marka motorsiklet sahibi olur..