50 sinde Eniştem Motora TransAlp le Başladı :((((

Hiç motorlarla alakası yoktu, duyduğumdan beri depresyon da gibiyim resmen :salut: Gitti 2006 model gıcır bordo TA aldı :pale: Ruhen bittim gibiyim, biz gidelim yılllarca hasretini çekelim.. Gidip scooter la motora başlayalım, bir de Falcon la deneyim kazanalım diyelim, eniştemiz şak diye kapıya çeksin TA yı... :salut: :salut: Hem de sormadan etmeden, bana bişey demeden.. :pale: AyşeŞule nin köşende ki röportajım da transalpi okuyunca bu ne diye merak etmiş, gitmiş almış :salut: İşin kötüsü farklı şehirlerdeyiz :pale: Offffffffffff :salut: Bu bana yapılır mı :salut:

maşallah hayırlı olsun...TA'yla başlaması sakıncalı ama artık ne desek boş biz motoru geri satıcak hali yokya...neyse sende onun olduğu şehire h.sonu gider motoru kaçırır gelirsin dishy...:cherry: onada '' bak enişte bunla başlaman tehlikeli diyip senin motoru bırakırsın'' :queen: iyiya para falanda vermeden bedavadan TA sahibi olursun sende daha ne istiyon...:flower:

Hadi bu bi şey değil bide kendini kaptırır iyice saçını uzatır at kuyruğu yapar motorla giderken sallansın diye :) küpe müpe takar sağlı sollu ,koluna kocaman dövme yaptırır , metal dinlemeye başlar ,siyah elbiselerle takılmaya başlar falan filan vs. yani sadece motor kullansa yeter :) bunlara kapılmasın :)

Eniştem Artvin'de, haftasonları nereye gidiyorsun yaaa...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
50 yaşında bir kişi fazla hız yapacağını sanmıyorum korumalarıda full olursa pek bişey olmaz sanırım..neyse bize anca hayırlı olsun demek düşer..

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
üzülme sana satar ilerde işte , düşüp kalkıp acemiliği attıktan sonra tabi :p

valla başlıga alındım..bende 50 yaşındayım..:)bizler dünya nimetlerinden yararlanamayacakmıyız..hem öyle bir keyif alıyoruzki sorma:)kıskanmayın biz orta yaşlıları:)

Cidden sana nasıl yapar bunu yaa. İnanamıyorum ve hala şoktayım yani :mrgreen: :queen:

Eniştem Artvin'de, haftasonları nereye gidiyorsun yaaa...

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee artvindemiiii:mrgreen::mrgreen:

kankü senin senin eniştenin ta'yı gördüm sanırım:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

burda ta görmek hatta 600cc üstü enduro görmek çölde su görmekten daha zor. ama dün gördüm artvin tarafından geliyorlardı. senin enişte olabilir. enişteye sor bakıyım rize-ardeşen taraflarına seyahat ediyormuymuş:p

Son düzenleme:
eğer motora bununla başladıysa bundan sonraki motoru uçak olacaktır :p:queen:

al bir örnek daha ..biz şimdi size göre azmışmı oluyoruz..yazık valla..cesaretimizden dolayı takdirlerinizi beklerken yazılanlara bak..:silent:

abi gercekten cesaretinizden dolayı tebrik ederim.. benım dedemde okadar zengin arabası fılan var 75 yasında ama hala motor kullanır 100 km ustunde ellerını bıle bırakıyor:queen:

Hadi bu bi şey değil bide kendini kaptırır iyice saçını uzatır at kuyruğu yapar motorla giderken sallansın diye :) küpe müpe takar sağlı sollu ,koluna kocaman dövme yaptırır , metal dinlemeye başlar ,siyah elbiselerle takılmaya başlar falan filan vs. yani sadece motor kullansa yeter :) bunlara kapılmasın :)
buyrun bir negatif daha..siz gençler gerçekten bizleri öylemi görüyorsunuz..demekki biz bu sitede aylardır boşa vakit geçirip kendimizi avutmuşuz..gerçekten kızgın ve kırgınım sizin gibi düşünenlere..

Ben de istiyorum bir transalp, enişte işte sana gıcıklığına yapmıştır. Git boz motorunu sonra da ucuza kapatırsın belki. İnsan yakınında bu işten anlayan varken bu yapılır mı? Resmen dalga geçmiş senlen. Sen git boz onu ucuza kapat sonrası... Motor aküyü sök birşe yyap.:pr:

buyrun bir negatif daha..siz gençler gerçekten bizleri öylemi görüyorsunuz..demekki biz bu sitede aylardır boşa vakit geçirip kendimizi avutmuşuz..gerçekten kızgın ve kırgınım sizin gibi düşünenlere..

Hocam siz Hyosung 250 kullanıyorsanız ruhunuz genç demektir hiç boşuna yorulmayın. Diğer arkadaşlar kendilerini düşünsün ben takdir ettim sizi. Öğrenilecek çok şey var sizlerden birkaç hikaye veya anınızı anlatırsanız belki daha saygılı davranırlar. :cat:

Son düzenleme:
o da bişeymi, benim amcam 65 yaşında bmw rider academy e gitti ve f 650 gs aldı :) ya ben napim:D
(şaka değil )

cemal yortanlı;706677' Alıntı:
valla başlıga alındım..bende 50 yaşındayım..:)bizler dünya nimetlerinden yararlanamayacakmıyız..hem öyle bir keyif alıyoruzki sorma:)kıskanmayın biz orta yaşlıları:)

cemal yortanlı;706684' Alıntı:
al bir örnek daha ..biz şimdi size göre azmışmı oluyoruz..yazık valla..cesaretimizden dolayı takdirlerinizi beklerken yazılanlara bak..:silent:

cemal yortanlı;706702' Alıntı:

Ama ben ilk mesajım da dile getirdim bunu, motorla alakası yoktu, gitti şak transalp aldı.. Bilenler biliyor TA ya olan düşkünlüğümü... Size bir kastım yok yani :)

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee artvindemiiii:mrgreen::mrgreen:

kankü senin senin eniştenin ta'yı gördüm sanırım:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

burda ta görmek hatta 600cc üstü enduro görmek çölde su görmekten daha zor. ama dün gördüm artvin tarafından geliyorlardı. senin enişte olabilir. enişteye sor bakıyım rize-ardeşen taraflarına seyahat ediyormuymuş:p

Kanka hiç durmuyolar ki, 4 arkadaş bulmuş motorcu, karısını bile unutmuş sürekli kamp, geziler, bildiğin gibi değil.. :mrgreen: Gel şu siteye, gezilere aç konuları diyorum ama :silent: Bu hafta Kastamonu ya gidiceklerdi, geçen hafta nereye gittiler bilmiyorum :mrgreen:

@delicoban 50 den sonra neden hız yapılmıyor anlamadım.. 50 ne gelince seni de göreceğiz... Geçen olymposa geldi İzmir li arkadaşlar hepsinin altında 1000 lik SS ler vardı :)

@R3N satmak mı ne satması, halinden gayet memnun :mrgreen: Adam ikinci baharını karısıyla değil TA ile yaşıyor :queen:

Yooo hayır yanlış anlamayın benim babam 53 yaşında emekli olunca saçımı uzatcam sallandırcam :) falan filan diyoda ondan öle yazdım yoksa sizi o şekilde gördüğüm yok :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar