#50 CC'lik Honda Racing#

üstad hoşgeldin,
helal olsun ilk mesajda nasıl hortlattın iki senelik başlığı, sevgiler sana:rendeer:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
valla tek kelimeyle pes yani yakında 10 cc racing yapar bu adamlar :queen: yalnız arkadaşında dediği gibi racing kullanmak isteyen 16 yaşında bir bayana cbr 1000 verseniz ne yapar vereceksin bu motoru oyalanacak işte:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla tek kelimeyle pes yani yakında 10 cc racing yapar bu adamlar :queen: yalnız arkadaşında dediği gibi racing kullanmak isteyen 16 yaşında bir bayana cbr 1000 verseniz ne yapar vereceksin bu motoru oyalanacak işte:cherry:

Arkadaşım 50 cc diye dalga geçme benim altımdaki motorda aprilia rs 50 performans bakımından senin cbr ile kapışırım ama :) O zaman son gülen kim olur acaba :silent:

abi bu motor kaç basıyor yaw? 300 falan yapar herhalde :queen: way anasını bee gavur ne motorlar yapıyor

güzel işte ..
sonuçta HONDA - HAYAT ONDA

hocam gene atladık. bu topic hortlatılmışş...

Son düzenleme:
bahsettiğimiz motor nsr 50 r dır işte motorun videosu yamaha rx-z ile beraber çekilmiş ayrıca dishy 80 yapar heralde diyosun ama motor 100 km li hızlara rahat ulaşıyo 50 cc lerı pek yabana atmayın isterseniz

50 cc motoru o kadar kasmakta ki amaç ne peki ? Eğer 100 km hıza ulaşmak istiyorsan alırsın Cbr 125 alla alla yaaaaa.... Enduro alıp, 300 yapmaya çalışmak kadar saçma...

Arkadaşım kasmak değil amaç herkezin kendi zevki ve tercihidir ama sen burda gelip motor için 80 anca yapar dıyosun senın yaptıgın ne oluyo peki?

Benim ki de görüş bildirmek oluyor :) İki yıldır olduğu gibi, giriyorum, okuyorum, yazıyorum :) Yazarken de kimseye sormuyorum :) Bundan sonra sende cevap yazıp, topiği ikili atışmaya çevirmezsen iyi edersin..:cat:

Arkadaşım bişey yazmıycam haklısın oke.

;13748' Alıntı:
haklısın,bendede romet 50 cc var,sürekli top speed halinde gidiyosun.bu arada top speed 55km/s :cherry:

sana bi sorum olcak bi romet kullanıcısı olarak memnunmusun motordan bnde amayı düşünüyorumda ama bn 150cc 99 model alcam

tam benim yeğene göreymiş 10 yaşındaki çocuğun altına veriririz 10 sene sonra valentino rossiye kafa tutar hale gelir...

MKH

Yerinden kalkamıyo bi motorda ssen alacaksın ancak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar