- Konu Yazar
Merhaba ben foruma yeni katıldım amacım bilgi alışverişinde bulunmak. Bir kaç aya a1 ehliyetim ile birlikte 50 cc motor alıcam 0 olarak bir tek kanuni pony 50 bulabildim ve mondial revival mondiali beğenmedim kanuniye karar verdim bu motorun bana çıkartacağı sorunlar en fazla ne olur bence ilerde akü değişmesi gerekebilir daha fazla ne masraf açabilir çin malı olmasından korkuyorum ama 2008 model todaylere 0 pony parası vermek istemiyorum bütçem 3000 lira motor plaka masrafları kask eldiven herşey içinde olucak bide bu motor 10 km git 10 km gel mesafelere gidebilirmi her gidiş ve gelişte 1 saat dinlenerek bu mesafeyide haftada 1-2 kez katederim onun dışında sağa sola gitmek için kullanıcam zaten sıkıntı çıkartırmı hava soğutmalı ve çin malı oluşu ve acaba bu motorun azami hızı 70 varmıdır toplam artçıyla 100 150 kg olucak şekilde yokuşlarda bayılırmı benim bulunduğum semtteki yokuşları 1200 watt elektrikli bisikletler tek kişi anca çıkıyor 2 kişi bu yokuşları çıkartırmı biraz uzun oldu kusura bakmayın ama sorularıma cevap vericek insanlara şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar.