- Motosikleti
- ?
- Konu Yazar
CG50 Pro Ultra Ehliyet Gerektirir Mi https://prnt.sc/wcdfNY9g0dZa
Sağol Reis De Herkes Farklı Söylüyor Bende Cimere Sordum En Güvenilir Yer Orası 15 Gün Sonra Dönerler Büyük İhtimalleTürkiye’deki mevzuata göre, 50 cc ve altındaki motosikletleri kullanmak için en az B sınıfı ehliyete sahip olmanız gerekmektedir.
Abi Cimere Sordumda Sanada Soruyayım Bu Motor Ehliyet Gerektirir Mi LİNK MOTORElektrikli bisiklet, 50cc altındaki motorlu araçlar, en fazla 45 km hız yapabilen araçlar, 250 watt altında olan araçlar, motor takılmış bisikletler, elektrikli kaykay ve scooterler ehliyet gerektirmez.
Yalnız sürüş dinamikleri açısından 50 CC gücü önermem. Elinizde gücünüz yok. 50 cc motosiklete Sigorta yapılsa bile hasarı karşılamıyor biliyorum vs.vs. En azından 125 cc olması güvenlik açısından da önemli.
İlla 50 cc alınacak ise en az B sınıfı ehliyetiniz olması gerekmekte.
gerekir.Abi Cimere Sordumda Sanada Soruyayım Bu Motor Ehliyet Gerektirir Mi LİNK MOTOR
Anladım Abi O Özellikleri Taşıyanda Volta Markası Var Mecbur Onu Alcaz SağolEhliyet gerektirmeyen sadece 250watt altı elektrikliler var onlarda zaten bisiklet gibi bir şey. 50cc altı motorlu bisiklet diye geçer L1 Sınıfı bu tip motorları kullanmak için M sınıfı ehliyet gereklidir, bu ehliyet ise tüm ehliyetlerde tanımlıdır B A v.s.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gerekir.
yaşınız kaç ondada yaş sınırı var. 16 diye biliyorum.Anladım Abi O Özellikleri Taşıyanda Volta Markası Var Mecbur Onu Alcaz Sağol
Yaşım 15 Abi De Volta Vsm Modelini 10 Yaşında Çocuklarda Kullanıyor Bisiklet Diye Geçiyoryaşınız kaç ondada yaş sınırı var. 16 diye biliyorum.
insanların binmesi kanunu değiştirmez polis isterse ceza yazar, o 250w elektriklilerde kötü gitmez yokuşu durma hızında çıkar çoğu yerde kalır ona bineceğine bisiklete bin, tavsiyem daha yaşın genç 1 sene sabret git güzelce motosiklet ehliyetine yazıl bu iş böyle olmaz. Heveslisin ama emin ol daha iyi olur senin için.Yaşım 15 Abi De Volta Vsm Modelini 10 Yaşında Çocuklarda Kullanıyor Bisiklet Diye Geçiyor
Haklısın Abi Sağolinsanların binmesi kanunu değiştirmez polis isterse ceza yazar, o 250w elektriklilerde kötü gitmez yokuşu durma hızında çıkar çoğu yerde kalır ona bineceğine bisiklete bin, tavsiyem daha yaşın genç 1 sene sabret git güzelce motosiklet ehliyetine yazıl bu iş böyle olmaz. Heveslisin ama emin ol daha iyi olur senin için.
Maalesef linki açamadığım için cevap veremiyorumAbi Cimere Sordumda Sanada Soruyayım Bu Motor Ehliyet Gerektirir Mi LİNK MOTOR
49cc cg motor vardı resimde.Maalesef linki açamadığım için cevap veremiyorum
Ne fark eder, bir motorun ehliyetle kullanılıp kullanılmayacağını resminden mi anlayacaksın, gerekli bilgiler orada işte. motor da ruhsatta 50cc geçen cg, üstte yazıyor görselde cg50 profoto yok, teknik veriler var
Bisiklet al hem günlük kardiyonu yaparsın hem sigortası bakımıyla vs. uğraşmazsın