50-60k icin ekipman onerisi

Şöyle söyleyim hemen hemen her markadan istediğini alırsın o bütçeye full ekipman olarak😁

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
bütün ekipmanları toplayacak şekilde bütçeyi ekipmanlara dengeli dağıtırsan süper ekipman dizilir o paraya.
Yani gidip 35bin liraya shoei kask alıp bota para kalmadı deme.

Motosikleti
bot almak mantikli mi
Botsuz olmaz.
Motosiklet ekipmaları bir bütündür. en pahalı en iyi kaskı da takmış olsanız kaza anında bu sefer koruma olmayan yerden hasar alırsınız. Korumalı bot da şart.

Kask,
mont,
eldiven
korumalı motosiklet pantalonu
Korumalı motosiklet botu

Bunlar olmazsa olmazlar.

Bu videoyu izlemenizi öneririm:

agv ful karbon falan alinabiliyor mu
20 bin TL üzeri kask alırsan piste çıksan çıkarsın. 20 bin TL üstü kasklar artık bildiğim pist kalitesine geçiyor yani gündelik motorcu için abartı. Geçen yıl yılların ileri sürüş eğitmeni adamın bizAt verdiği skalayı aktarıyorum : 8 bin TL altı olan kask alma ve fullface mutlaka aldı tarifi bu adamın motorla kazası yok yılların eğitimcisi. Sen bunu enflasyon ile bugün 10 bin TL altı kask alma gibi düşünebilirsin 10 bin-15 bin bandı arasında çok iyi kasklar bulursun. kalanlar ile bot, eldiven mont ve mutlaka motosiklet pantolonu al mümkünse kevlar pantolon yoksa cordura pantolon. Full ekipman olmadıktan sonra 50 bin TL kask yetmez

bütün ekipmanları toplayacak şekilde bütçeyi ekipmanlara dengeli dağıtırsan süper ekipman dizilir o paraya.
Yani gidip 35bin liraya shoei kask alıp bota para kalmadı deme.
tamam iste ne almaliyim usta model olarak kask-ceket-pantolon-ayakkabi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20 bin TL üzeri kask alırsan piste çıksan çıkarsın. 20 bin TL üstü kasklar artık bildiğim pist kalitesine geçiyor yani gündelik motorcu için abartı. Geçen yıl yılların ileri sürüş eğitmeni adamın bizAt verdiği skalayı aktarıyorum : 8 bin TL altı olan kask alma ve fullface mutlaka aldı tarifi bu adamın motorla kazası yok yılların eğitimcisi. Sen bunu enflasyon ile bugün 10 bin TL altı kask alma gibi düşünebilirsin 10 bin-15 bin bandı arasında çok iyi kasklar bulursun. kalanlar ile bot, eldiven mont ve mutlaka motosiklet pantolonu al mümkünse kevlar pantolon yoksa cordura pantolon. Full ekipman olmadıktan sonra 50 bin TL kask yetmez
kask ceket pantolon ayakkabi ne onerirsin marka model

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
geçen dediğim acerbis ramsey wented 2yi aldım bugün de denedim valla iyiki almışım dedirtti bu saatten sonra kışlık montun yüzüne bile bakmam kar yağmur yağmadığı sürece

Motosikleti
tamam iste ne almaliyim usta model olarak kask-ceket-pantolon-ayakkabi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kask ceket pantolon ayakkabi ne onerirsin marka model
Kask,
mont,
eldiven
korumalı motosiklet pantalonu
Korumalı motosiklet botu

Bunlar olmazsa olmazlar.
Marka model çok önemi yok. ECE 22.06 gibi sertifikaları olsun yeter. Önemli olan üzerinize tam oturması ki korumalar koruması gereken yerlere denk gelebilsin. Yani mağazaları dolaşıp deneyerek alınması gerek. Bu yüzden marka/model veremiyorum. Birine tam oturan iyi rahat gelen kask başka birinin kafa yapısına uymayabilir mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar