50 - 60 bin tlye 2. El japon bulamaz mıyız?

Motosikleti
RKS TNT 202
Selamın aleyküm bütçem kısıtlı maalesef. 50 60 bin tl ye temiz japon bulamaz mıyız. Kmden ziyade temizliği önemli. Kendi bayisinde rektefe edilmiş de olabilir ama forumun ağabeylerinden bu konuda da fikir istiyorum. Adam faturalarıyla birlikte bayide rektefe ettirdiğini bana ispatlasa olur mu yok mudur. Motorun tipi önemli değil sağlam olsun üzmesin uzun yol yapayım yeter.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
cbf 150 dio activa gibi motorlar olabilir onun dışında yok

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hem 60 lira
Hem japon
hem Temiz
Hem sağlam
hem de uzun yol yapasın istiyorsun..
Ne desem ki?
Bilemedim şimdi...

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Hocam o butceye alacağın japonun japonluğumu kalmıştır allah askına. Çinler arasindada ust segment birsey alinmaz ama ben çin tercih ederdim

A.s bu söylediklerinin garantisini kimse sana veremez, temiz olsun uzun yol gitsin v.s Ben senin yerinde olsam yanıma bilen birini alır gider eli ayağı düzgün bir cbf150 alırım. Masraf mı çıkaracak çıkarsın biraz daha harcarsın ölüm yok ucunda, nasıl olsa parçası da ustası da bol gider yaptırırsın, zaten o bütçede çinli de alsan hertürlü masraf açacak sana. Bu arada halen bu kuryeler kullanıyor ve yürütmekte sıkıntı çekmiyorlar.

Son düzenleme:
Çinliler aslında fena değil bende mondialın 80CC ye çevrilmiş bir motoru vardı 8000KM sürdüm kendisini yağ, kayış ve varyatörünü değiştim sadece. Bana mısın demedi 2 kişi yokuşta çıkardım saat gibi çalışmaya devam ederdi. Size önerim newlight pro, rks arome olursa drift l oda biraz kronik.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
10-15 daha cıkarsan cb125 bulursun

Yani ben olsam tercihimi vulture veya driftten yana yaparım. Vulture ile çok uzun yol yaptım. Hem paket attım hem yol yaptım aynı motorla. Çok uzun km kullandım. Arıza çıkarmadı yolda bırakmadı.

Motosikleti
D400
CBF'i artık abartma dönemi bitsin; ybr'de aynı şekilde. O motorlar hem yıl olarak hem teknoloji olarak devri kapandı. En fazla eğlencesine alınır sök tak üstünde staj yapmak için.

Bir ihtimal 60 bine temiz dio bulabilirsin; ancak ya bütçeyi yükseltin ya da alternatiflere yönelin. Drift mesela güzel motor bence.

CBF'i artık abartma dönemi bitsin; ybr'de aynı şekilde. O motorlar hem yıl olarak hem teknoloji olarak devri kapandı. En fazla eğlencesine alınır sök tak üstünde staj yapmak için.

Bir ihtimal 60 bine temiz dio bulabilirsin; ancak ya bütçeyi yükseltin ya da alternatiflere yönelin. Drift mesela güzel motor bence.
Bazen olayı kaçırıyorsunuz. Teknoloji devi drift cbf ten ileri haklısınız, teknoloji dediğinizde düzgün çalışmayan milletin iptal ettiği cbs galiba. Motor abarttığımız falan yok, en kötü cbf eski meski drift ten halen iyidir. Almayın eski teknolojik olarak geri deyip drift ve kurye çıkması dio önermek nasıl mantıklı oluyor. Adamın bütçesi belli alabileceği şeyleri söyledik. sanki 60k daki dio yada drift alınca masraf etmeyecek.

Motosikleti
D400
Bazen olayı kaçırıyorsunuz. Teknoloji devi drift cbf ten ileri haklısınız, teknoloji dediğinizde düzgün çalışmayan milletin iptal ettiği cbs galiba. Motor abarttığımız falan yok, en kötü cbf eski meski drift ten halen iyidir. Almayın eski teknolojik olarak geri deyip drift ve kurye çıkması dio önermek nasıl mantıklı oluyor. Adamın bütçesi belli alabileceği şeyleri söyledik. sanki 60k daki dio yada drift alınca masraf etmeyecek.

60'a alacağı cbf'nin en az 12 yaşında olacağı ve 60 bin km üstü ( o da oynanmamışsa) olacağı gerçeği var. Evet 50/60 bin bütçeye cbf önermek hatalıdır. o fiyata alınan bir cbf çöptür.

Bu çöpün yanında 2024 model bir drift çok daha mantıklı bir seçimdir; teknoloji devi olmasa bile hem bakımı ucuz hem parçası ucuz.

Japon sevdanız yüzünden en kötü cbf driftten iyidir diyorsunuz, hayır değildir. Drift mükemmel bir alet olmasa bile başlangıc seviyesi ve servis ağı / parça bulunabilirliği sayesinde daha iyi bir seçenektir.

Bu arada 60bin tl'ye 30k km'de 2021- 2023 model dio bulabilirsiniz. Her dio kurye motoru değildir ki kurye motorlarının hepsi çöp de değil zaten.

60k'ya yukarda örneklediğim dio / drift alırsa 2012 model 60k km üstü (muhtemel km oynanmış) CBF'ten hem daha az arıza ile karşılaşacaktır hem de karşılaşsa bile masrafı daha az olacaktır.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Msx125 ile bir arkadaş başladı. 45 bine motoru aldık. 5 bin masraf ettik. 40 bine de ekipman aldık. :) başlangıç için japon vs düşünme fazla. Zaten 3-5 ay kullanırsın maks. Piyasada hızlı olan çinlilere de bakabilirsin. Ayrıca vitesli şart deil dersen scooter da bak başlangıç için. Ama ben vitesli ile devam edicem dersen direk 125 lik bak.

60'a alacağı cbf'nin en az 12 yaşında olacağı ve 60 bin km üstü ( o da oynanmamışsa) olacağı gerçeği var. Evet 50/60 bin bütçeye cbf önermek hatalıdır. o fiyata alınan bir cbf çöptür.

Bu çöpün yanında 2024 model bir drift çok daha mantıklı bir seçimdir; teknoloji devi olmasa bile hem bakımı ucuz hem parçası ucuz.

Japon sevdanız yüzünden en kötü cbf driftten iyidir diyorsunuz, hayır değildir. Drift mükemmel bir alet olmasa bile başlangıc seviyesi ve servis ağı / parça bulunabilirliği sayesinde daha iyi bir seçenektir.

Bu arada 60bin tl'ye 30k km'de 2021- 2023 model dio bulabilirsiniz. Her dio kurye motoru değildir ki kurye motorlarının hepsi çöp de değil zaten.

60k'ya yukarda örneklediğim dio / drift alırsa 2012 model 60k km üstü (muhtemel km oynanmış) CBF'ten hem daha az arıza ile karşılaşacaktır hem de karşılaşsa bile masrafı daha az olacaktır.
Değil işte çin malı motor daha kaç yıllık görecez ne kadar km lerde kaç yılda dağılanları, geçmişte örneği çok 5 yıl sonra dökülenlerini, bende çin malı kullanıyorum eli anahtar tutmayan adam çine binmesin çilesi bitmiyor. Ayrıyeten yine konuyu kaçırıyorsunuz adam bütçe belirtmiş ve japon istiyor çin değil, rektefe olmuş falanda olur diyor yani müthiş bir motor istemiyor zaten.

Motosikleti
D400
Değil işte çin malı motor daha kaç yıllık görecez ne kadar km lerde kaç yılda dağılanları, geçmişte örneği çok 5 yıl sonra dökülenlerini, bende çin malı kullanıyorum eli anahtar tutmayan adam çine binmesin çilesi bitmiyor. Ayrıyeten yine konuyu kaçırıyorsunuz adam bütçe belirtmiş ve japon istiyor çin değil, rektefe olmuş falanda olur diyor yani müthiş bir motor istemiyor zaten.

Hocam yıllarca vulture kullandım; ufak bir elektrik problemi dışında hiçbirşey yaşamadım.
benimle beraber 1 yaş büyük ybr alan arkadaş lanet etti motora.

60 bine japon istemiş olabilir; hatalı bir talep ise düzeltmemiz gerekir forum olarak.

Siz cbf önerebilirsiniz, ben kac kmde oldugunu bilmediğim 15 yıllık olup kimlerin ne şekilde kaç kişinin kullandıgı motora o parayı vermem.

bütçe 80+ olsa hadi 2017 cbf tamam diyeceğim de 50-60 bine alınan cbften hayır gelmez.

Hocam yıllarca vulture kullandım; ufak bir elektrik problemi dışında hiçbirşey yaşamadım.
benimle beraber 1 yaş büyük ybr alan arkadaş lanet etti motora.

60 bine japon istemiş olabilir; hatalı bir talep ise düzeltmemiz gerekir forum olarak.

Siz cbf önerebilirsiniz, ben kac kmde oldugunu bilmediğim 15 yıllık olup kimlerin ne şekilde kaç kişinin kullandıgı motora o parayı vermem.

bütçe 80+ olsa hadi 2017 cbf tamam diyeceğim de 50-60 bine alınan cbften hayır gelmez.
Çin malı motorlar birazda şans işi bir tane kullandım 6 e gelmeden 2 kere krank dağıldı, bir tanesinde 13000 yaptım ufak sorunlar dışında bir şey çıkmadı, bir tane cup var 35000 i devirdi daha motorunu ellemedik bile. Sizin görüşünüz saygı duyarım.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Abartmayalım şu cbf leri
12 yıl
100 küsür bin kilometre
Tek arızası kilometre salyangozu
Lanet olsun cbf sana :D

kanka samimi git rks ltr 125 al 9k kilometre yaptım gerçekten güzel makine halada kullanıyorum

Selamın aleyküm bütçem kısıtlı maalesef. 50 60 bin tl ye temiz japon bulamaz mıyız. Kmden ziyade temizliği önemli. Kendi bayisinde rektefe edilmiş de olabilir ama forumun ağabeylerinden bu konuda da fikir istiyorum. Adam faturalarıyla birlikte bayide rektefe ettirdiğini bana ispatlasa olur mu yok mudur. Motorun tipi önemli değil sağlam olsun üzmesin uzun yol yapayım yeter.
Crypton , CB125F,CBF150,YBR125 ve MSX125,Activa ve Dio geliyor aklıma.

tvs jupiter al hocam taksit vs yaptırırsın scooter olduğu için 4 kişilik aile bile zorlaya zorlaya biner, o paraya alacağın japon seni çin malı motordan çok yorar. Allah kaza bela vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar