50 60 bin TL motor önerisi

A1 ehliyet nedeni ile max 125cc olmasını istiyorum marka Kuba mondial harici bisi olsa hoş olur benelli bajaj gibi

Motosikleti
BAJAJ DOMİNAR 250
bence ybr bak parçası ucuz yakıtı az ve heryerde servisi parçası ustası var ki ayrıyetten 50 bine a1 e uygun en iyi model ys125 bulabilirsen onada bakabilirsin oda güzel motor amcaoğlunda var o memnun

Temiz bulunabilirse Honda Grom, diğer adıyla MSX125 olabilir belki. A1 ehliyetle kullanılabilen touring bilmiyorum, Yamaha YBR125 bakılabilir.

RKS RN125R var ancak problemi var mıdır, nedir ne değildir bir fikrim yok.

O fiyatlara yine Honda CB125E/ACE/F bulunabiliyor. Arama kriterleriniz nelerdir fikrim yok, belirtmemişsiniz.

Motosikleti
BAJAJ DOMİNAR 250
o zaman ybr bak belnelli görünüm tasarım olarak çok güzel önceki mesajda atlamışım cbr125 bulunur muhtemelen o fiyatlara biraz ağzını yüzünü toparlayıp güzelce kullanılır zamanı gelincede değer kaybetmeden kolayca satılıp cc yükseltilebilir ybr içinde aynısı geçerli hatta o paraya aldığın ybr bayaa temiz ve modelli olur ama gözünü seveyim çinlilere bulaşma çin savunucusu arkadaşlara peşin cevap vereyim elimden 4 tane çin malı geçti biride 150 nk totalde 50 60 bin km kullanmışımdır çançinçonları

bence ybr bak parçası ucuz yakıtı az ve heryerde servisi parçası ustası var ki ayrıyetten 50 bine a1 e uygun en iyi model ys125 bulabilirsen onada bakabilirsin oda güzel motor amcaoğlunda var o memnun

ybr'nin yan sanayi parçası ucuz.
orjinal parçalarda yamaha tr kan alıyor adeta.
motor gümledi diyelim,
orjinal silindir 10,500, krank 6500, piston 1500, sekman 1000 küsür. ıvır zıvır parçalarla sadece motoru baştan orjinal parçalarla yaptırmak 25bin tutuyor. işçilik hariç.
onun dışında kral motordur. yağını eksik etme rahat 100bini var.
her yola gelir, her cefayı çeker ama gık demez.

Temiz bulunabilirse Honda Grom, diğer adıyla MSX125 olabilir belki. A1 ehliyetle kullanılabilen touring bilmiyorum, Yamaha YBR125 bakılabilir.

RKS RN125R var ancak problemi var mıdır, nedir ne değildir bir fikrim yok.

O fiyatlara yine Honda CB125E/ACE/F bulunabiliyor. Arama kriterleriniz nelerdir fikrim yok, belirtmemişsiniz.

Msx 125 bulunuyor ama boyum 188 ve küçük olduğu için üstümde Bayaa sırıtır o

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------

Abi vur dedik öldürdün yuki ne kuba mondial den de beter

Msx 125 bulunuyor ama boyum 188 ve küçük olduğu için üstümde Bayaa sırıtır o

Mesela boy detayı yeni geldi :) Benim tavsiyem sahibinden’e girip fiyat ve tarza göre filtreleme yapabilirsin. Beğeneceğin motorların hepsinin internetten bir sürü incelemesi yorumu var.. İnternet elimizin altında :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar