5 Yıllık mazide İlk Kazam

Geçmiş olsun. İyiki tam korumalıymışsın.
Yalnız o sürtünme resmi, bel kısmı mı? Tam emin olamadım?
Dirsek kısmına da benzettim ama :silent:

Montun, sürtünmeden dolayı sıyrıldı ve bu yüzdenmi yaralandın?

Tekrardan geçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın :rendeer:

alper dikkat et kendine :)

güzel paylaşımların oluyor umarım olmayada devam edecek
allah bundan sonra popona motorun deri koltuğundan başka birşey göstermesin sana (=

geçmiş olsun tekrardan

çok geçmiş olsun biraderim...Allahtan daha kötü bişey olmamış...

geçmiş olsun umarım son kazan olur, 5 değil 15 yıl kazasız mazin olsa yinede sanki dün kaza yapmış gibi tetikte gitmek lazım bu trafik şartlarında.

byük geçmiş olsun... İZmirden Çiğliye kadar olan bölümde trafik çok yogun ve tehlikelidir... Gideceklere Bİr KEz de uyarı benden..

geçmiş olsun kardeşim,
fotolardan gördüğüm kadarıyla koruma diye giydiğin çok ince yazlık tekstil mont.Bu kadar düşük hızda düşüp bu kadar fazla yaralanman montunla alakalı bence.Yazın bunaltıyor belki ama kesinlikle deri mont kullanın arkadaşlar bir kaç sefer tecrübe ettim kesinlikle çok daha koruyucu...

kardeş çok çok geçmiş olsun
bu arada kardeş senin mont ne markaydı?

Geçmiş olsun tekrar alperim hayalcim.... Yeni montunu daha kaliteli-kalın bir malzemeden seçersin umarım. 40'la bu şekilde parçalandıysa.... Demekki full koruma herzaman full olmuyormuş.... Ama bunlarla kurtardığın içinde yinede şanslısın. Son kazan olur inşallah... Ama diğer arkadaşların da dediği gibi, kuralları çiğnemeden (sağdan geçiş), herşeyin bir anda önümüze çıkacağını varsayarak motorları sürersek daha uzun yaşarız.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun, aynı kaza şekli benim de ilk ve tek kazam olur.Yine ana caddeden sinyalsiz sola dönmek isteyen bir şahinli ön lastikten 60-70 arası ön çamurluğuna bindirmiş ve sola savrulup dengemi kaybetmiş,yalpalayan motoru 30 civarında bırakıp sürünmüştüm.(Artçım da vardı)(Ehliyet de 1 haftalık)

Sinyal verdim deyip çıkmıştı.:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar