5.Viteste gazlayamıyorum... (( HELP ))

Extrema Tiyoları Kaçırma Ben Motorla Oyna Demiyorum Be Dostum Küçük Ayrıntılarla O Motor Kendine Gelir. Artı Performans Yakıtları Ve Filtresiyle Gine Hızını Korur Yanlışmııı ?
Nosdu Nitroydu Kolonyaydı Bunlardan Bahsetmiyorum... Bilmiyomusun Size Gelmiyormu O Yakıtlardan. DÜZENLİ KULLANIMDA AŞINMIŞ PİSTON YATAĞI BİLE TAMAMLANIYOR

Ya arkadaşım tartışmaya gerek bile yok aslında nosmuş mosmuş salla bunları ufak tiyosu falan yok bu işin 150 cc ve o kasayla yapacağı en son hızlar bunlardır bu motorların çünkü 4 zamanlı kaldı ki cbr 125 bile 135 - 140 km gibi hızlara saniyelik çıkıyosa bu motorda 120lere saniyelik çıkar.
He şu olur bulursun bayır aşağı yol 130 yaparsın sonra benim motorum 130 yapıyo dersin..
Ama bu değildir yaptığı hız aslında çünkü sabit gidemessin o hızda..
100 km hızda sabit gitte öpte başına koy o motoru.
Yoksa öyle saniyelik hızlar falan filan yalan..
En iyi jinlun bile 100 km hızda dahi sabit gidemiyor saniyelik veya olmaz ama en fazla dakikalık çıkıyor o hızlara..
He itiraz edenler olcak ama kendinizi kandırmayı bırakın arkadaşlar arka dişli ön dişli oynamaları bile en fazla 5-10 km kazandırıyor o da belli bile olmuyor.
Gerçekleri kabul etmek gerek bazen.
Bu motorun yapacağı hız kapasitesi budur ötesi yoktur konunun :)

Evet Sensin Diyorum Neyse Ben Yatıyım Yarın Yapcak Işlerim Var Anadınmı Sensin Haklısın Evet Kesinlikle Katılıyorum Bu Konuya Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar

4. vites'te 120km/s hıza çıkıyorsun 5. vites'e atıp devam etmek istediğinde 120 den 100km/s'e düşüyor öyle mi?? Tuhaf en azından 4. vite'te ulaştığı hızı koruması lazım.

150cc motora ( Motorun kasası öküz ölüsü gibi ) modifiye yapmadan nasıl rahat 120 yaptırıyordun merak ettim . Aklıma redkitin atı düldül geldi oda bir attan beklenmeyen işler yapıyordu. Eğer performansta düşüş varsa karbüratörü temizlet hava filitresini temizlet. Motorun hızını artırmak istiyorsan motorun ön dişliyi büyüt biraz güçten kaybedersin ama hızdan kazanırsın . Performans hava filitresi tak egzosu değiştir motorun rahatlamasını sağla...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dişli değişikliği yaptınmı ?

malesef bn istanbul dışında, düzcedeyim...açıkçası düzce'de adam akıllı bir motosiklet ustası yok. bir motosiklet aldın mı, artık ölene kadar devam. geçen motosikletin benzin filitresini ters takmışım. 2 ay öyle gezmişim. hiçbir usta bunun farkına varamadı. bn motosikleti temizlerken şans eseri fark ettim...burda vaziyet o kadar vahim. motosiklet kültürü yerleşmemiş..ön dişliyi önceden değişmiştim.

ooofff off...lanet olsun içimdeki bu motosiklet sevgisine !!!

:salut:

Son düzenleme:
Ön dişliyi değişmen motosikletin 5.vitesinin kaybolmasına neden olabilir,4.viteste 120 yapıyorum diyorsun orjinal dişli ile 4.viteste en fazla 100 yapabilirsin 5.vitese atıp 120 yaparsın.Yalnız 5.vitesin yok olmasının pozitif yönleride var mesala yokuş aşağı 5.vitesi kullanıp 130 ve üzerine çıkabilirsin. :)

Arkadaşım bence hız için o motosikleti zorlama arkadaşların dediği gibi o gezi motosikleti Sen motosikletini kontrol et derim . Çünki sen kendin diyorsunki benzin filtresini yanlış takmışım iki ay öyle gezmişim diyorsun belkide başka yerini kurcaladın yada herhangi bir söktüğün parçayı yine yanlış takmış olabilirsin bence kontrol et:)

bugün bir el atayım şu motosiklete...derdi ne imiş...akü bitik.acaba ateşlemede bir problem olabilirmi ???.

Son düzenleme:
Eminim ön dişliyi değiştirdikten sonra 3.viteste çıktığın rampayı 2.viteste çıkmaya başlamışsındır :)

açıkçası fazla fark eden birşey olmadı. bazen öyle oluyo ki motor sapıtıyor, gidiyor da gidiyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar