Vallahi bence tartışmanın alemi yok beyler. Hiç gerek yok. Tercih meselesi. Daha önce dediğim gibi; bana 5 dakikalık mesafede olmasına rağmen ben katılmayacağım. Sebebini de önceki yazılarım da belirttim. Ama dileyen katılır, kimseye de mani olmamak gerekir (onu da belirttim)
Maksat arkadaşların söylediği gibi yol yapmak, tecrübe kazanmak. Yol yaparken araya da 1-2 arkadaş kıstırabilirseler ne ala. Hem arkadaş, hem tecrübe, hem eğlence(bu biraz şüpheli ama olsun

). Memnun olmayan arkadaşlara da tavsiyem; elbette memnuniyetsizliğinizi belirtin, ancak objektif olmaya çalışın. Tamamen tercih meselesi olan böyle bir konu, bu kadar problem yaratmamalı.
Ben Yalova'ya gelip de festivale katılan herkese dışarıda eşlik ederim. Buluşuruz, görüşürüz, çay içeriz. Ama ben festivale katılmıyorum.
Bu arada army77 adlı arkadaş bana özelden bir mesaj göndermiş. Telefon numarasını falan da verip, benim festivale neden kin duyduğumu öğrenmesi için kendisini aramamı rica etmiş.
yalowa nickli kardeşim benim adın göksel ** 053* *** **** telefon numaram yaptığımız festivallere nedir bu kinin pek anlamış değilim. birde balckwolves mc den bahsediyorsun ki bunlar sana ne gibi bir fenalık yaptı merak ediyorum. ararsan seninle bu konu hakkında göreşmek istiyorum.
Bu arada ona da cevap vermiş olayım. Üstadım benim hoşlanmamam için bana bir şey yapması gerekmiyor herhangi bir kimsenin. Ben 1-2 yerde grup üyelerini gördüm ve hoşnut olmadım. Festivale kin duyduğumu söylemişsin ama, daha önceki postlarımı da okursan ben sadece görüş bildirdim, kin değil. Gidene mani olmayacağımı da ayrıca ilettim. Muhtemelen arkadaş ya bu gruptan ya da festivali düzenleyen ekibin içerisinde. Nasıl 'kin' gibi bir mana çıkarmış yazılarımdan bilmiyorum. Fakat bilinmeli ki ben sadece 'hoşuma gitmediği için' gelmeyeceğim. Bu kadar basit