5. Uluslararası Yalova Motosiklet Festivali TRH : 17/19 EYLÜL 2010

bizler eğlenmek istedikten sonra her yerde eğleniriz ama festival diye gidiyoruz hiç alakası yok gibi,herkes kendi halinde takılıyor,etkinlik desen 5-10 dakika sürüyor sonra gümbür gümbür müziğe devam.bence çogunluğa hitap eden bir organizasyon yapmaya çalışmalı,bir hafta kalmasına rağmen hayla bir canlılık yok demekki bu sene baya bir sönük geçeceğe benziyor.

Abi simdi 2 sene oncekine gitmiştim.
deniz vs dediler normalde motosiklet festivallerinde ne hikmet ise rock muzikten baska muzik yapılmıyor bana da yasım itibari ile yaslandık sanırım afedersiniz ama okuz bogurtusu gibi geliyor :)
Dedim hani muzik falan zaten zoraki dinliyoruz o zamanlarda denize gireriz arkadaslarla muhabbet ederiz falan cıktık gittik festivale.

Yahu sıcak tepemizde boza pişiriyor giderken hayal kuruyorum ulen vardıgımda donla girip serinleyecegim denize diye :)

Gittik vardık neyse denize bir baktım vallahi kadıkoy rıhtımdan beter.
oyle terlemişizki sıcakta motor korumalar falan girdim heryerim saman !
evet evet yanlıs duymadınız saman...
yosun saman karıstı denizin ici 2 dk sonra.
Hay ...................................
dedim nerden geldim ben buraya :)

O yuzdendirki sanırım bundan sonra yalova festivaline getiremezler :)

tigemde olcakmış bak orası çok güzell gell hemii. bekleriz:rendeer:

dostlar hava güzel olsun günü birlik giderim ben tabi yanıma bi kaç arkadaşın katılmasına sevinirim istanbul avrupadayım:cherry:

Vallahi traş olacak gibime geliyor yine. Yalova'lıyım, Yalova'dayım. Ben gitmeyeceğim. Yine de kimsenin gelişini gidişini etkilemesin tabi yorumumuz. Zevk ve renk meselesi biraz da.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim amaç motorla km yapmak hem siz bizi karşılamayacakmısınız oraya gelirsek tamam merak etmeyin çayımızıda yanımızda getireceğiz :)

kardeşim amaç motorla km yapmak hem siz bizi karşılamayacakmısınız oraya gelirsek tamam merak etmeyin çayımızıda yanımızda getireceğiz :)

Valla kardeşim buyrun gelin. Karşılamaya karşılar, gezdirip tozdururuz. Ama bu festival işi beni bayıyor. Bir dönem kara kurtlar mı ne öyle bir grup vardı. Muhtemelen hala varlar. O yüzden ben pek sevmiyorum. Siz gidin deneyin, bizlerle de tecrübelerinizi paylaşırsınız dönüşte.

Valla kardeşim buyrun gelin. Karşılamaya karşılar, gezdirip tozdururuz. Ama bu festival işi beni bayıyor. Bir dönem kara kurtlar mı ne öyle bir grup vardı. Muhtemelen hala varlar. O yüzden ben pek sevmiyorum. Siz gidin deneyin, bizlerle de tecrübelerinizi paylaşırsınız dönüşte.

önemli olan güzel arkadaşlıklar kurup güzel vakit geçirmek dostum :) yaşasın motorcu kardeşligi :cherry:

siyah kurtlar ne zarar gördün merak ediyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 ----------

herkese iyi haftalar diliyorum. Yalova motosiklet ve motor sporları kulübü resmi bir kulüb olup 2006 tarihinden itibaren amatör duygularla motosiklet kardeşliği geliştirmek adına bu festivalleri yapmaktadır.Bu kadar iyi niyetle yapmaya çalıştığımız bu festivaller kimi arkadaşlar tarafından begenilmemesi normaldir. Ama biz bazı organizasyonlar gibi girişlerden yüksek meblalar, içerde motorcu kardeşlerimizi kazıklayan fiyatlar oluşturmadık. Amacımız birlikte keyifli bir kaç gün geçirmekten ve dostlukları pekiştirmek daha öte birşey değildir. Bizde diğer bir çok organizasyon gibi bu işi ticari hiç düşünmedik. BAzı arkadaşların dalga geçmelerini öyle bi tavır göstermelerini kendi karakterlerine bırakıyorum. Festivalimize gelinsede gelinmesede begenilsede begenilmesede herkese saygımız vardır. Ama sanal ortam diyede yapılan işi de bu tip aşağılamalarıda kınıyoruz. Yalova Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Kurucu Başkanı GÖKSEL ER iletişim 0534 924 81 70

Güncelll şöyle bir katılım listesi yapmalı artık diyorum :cat: ben gelenler grubundan :) birde şu var benim gibi cumartesi katılcak arkadaşlar karışıklık olmaması için hangi gün gidiceklerse ona göre liste yaparlarsa daha iyi olur.

cumartesi festivale gidenler

1-Arjantinli69
2-Ugurvolkan
3-....kim acaba ?
4-
5-
6-

:cat:
siyah kurtlar ne zarar gördün merak ediyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 ----------

herkese iyi haftalar diliyorum. Yalova motosiklet ve motor sporları kulübü resmi bir kulüb olup 2006 tarihinden itibaren amatör duygularla motosiklet kardeşliği geliştirmek adına bu festivalleri yapmaktadır.Bu kadar iyi niyetle yapmaya çalıştığımız bu festivaller kimi arkadaşlar tarafından begenilmemesi normaldir. Ama biz bazı organizasyonlar gibi girişlerden yüksek meblalar, içerde motorcu kardeşlerimizi kazıklayan fiyatlar oluşturmadık. Amacımız birlikte keyifli bir kaç gün geçirmekten ve dostlukları pekiştirmek daha öte birşey değildir. Bizde diğer bir çok organizasyon gibi bu işi ticari hiç düşünmedik. BAzı arkadaşların dalga geçmelerini öyle bi tavır göstermelerini kendi karakterlerine bırakıyorum. Festivalimize gelinsede gelinmesede begenilsede begenilmesede herkese saygımız vardır. Ama sanal ortam diyede yapılan işi de bu tip aşağılamalarıda kınıyoruz. Yalova Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Kurucu Başkanı GÖKSEL ER iletişim 0534 924 81 70

:cat: Katılıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şu festival 1 hafta sonra olsa ne olurdu sanki Pazartesi senelik iznimiz başlıyor :pale:

festival hakkındaki bütün yorumları okudum kimi kınamış kimi kızmış kimi begenmemiş ama arkadaşlar bişeyler yapmak istiyo ve bole bir etkinlik düzenliyo geçen seneler kötü geçmiş olabilir imkanlar dahilinde ellerinden geldiklerini yaptıklarını düşünüyorum ve bu gibi organizasyonları düzenleyenlere kendim adına teşekkür ediyorum. hiçbirşey yapmamaktansa bişeyler için mücadele vermek bile güzel.

Güncelll şöyle bir katılım listesi yapmalı artık diyorum :cat: ben gelenler grubundan :) birde şu var benim gibi cumartesi katılcak arkadaşlar karışıklık olmaması için hangi gün gidiceklerse ona göre liste yaparlarsa daha iyi olur.

1-Arjantinli69
2-Ugurvolkan
3-....kim acaba ?
4-MEZİT
5-
6-

..............................

Güncelll şöyle bir katılım listesi yapmalı artık diyorum ben gelenler grubundan birde şu var benim gibi cumartesi katılcak arkadaşlar karışıklık olmaması için hangi gün gidiceklerse ona göre liste yaparlarsa daha iyi olur.

1-Arjantinli69
2-Ugurvolkan
3-MEZİT
4-
5-...kim acaba ?
6-

Forumdan Uzaklaştırıldı
pazar günüde biz gidiyoruz arkadaşlarım cumartesi günü uymayan olursa pazar a bekleriz gezi bölümünde topik var bekleriz cumartesi giden kardeşlerimizde iyi eğlenceler

Broşure bak hizaya gel.

Yalovayla yada motorcuyla uzaktan yakından alakası olmayan bu tanıtım afişinden dolayı anlıyorum ki bu organizasyonu hazırlayanlar motorcu değil tüccar.

Geçmiş yıllarda katıldığım bu festivalin hava şartları da gözönune alınarak sönük geçeceğini düşünüyorum.

Zaten kapıdan girişte kelle hesabı öpülen katılımcılar sonra çayıra salınark eylendiriliyor.

güncell
cumartesi gidenler

1-Arjantinli69
2-Ugurvolkan
3-MEZİT
4-Askon
5-
6-sen misin yoksa ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Broşure bak hizaya gel.

Yalovayla yada motorcuyla uzaktan yakından alakası olmayan bu tanıtım afişinden dolayı anlıyorum ki bu organizasyonu hazırlayanlar motorcu değil tüccar.

Geçmiş yıllarda katıldığım bu festivalin hava şartları da gözönune alınarak sönük geçeceğini düşünüyorum.

Zaten kapıdan girişte kelle hesabı öpülen katılımcılar sonra çayıra salınark eylendiriliyor.

kardeş senin bu elemanlarla şahsi bir sorunun var galiba istersen git ve yüzleş sorunun olanlarla sıkıntını onların yüzüne söyle bir çözüm bulabilirsiniz belki hani buradan olumsuz propaganda yapmak iyi değil bence oraya giden herkes aklı başında adamlar giderler bakarlar uymazsa herhangi bir yöne çevirirler rotalarını amaç motorla vakit geçirmek değilmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar