5.Uluslararası Yalova Motosiklet Festivali Resimleri

cumaya sazlıbosnaya gidiyoruz yakın mesafe akşam 18de dönmüş olucas gelenlerr....
1-hattat hasan
2-runbelx
3-innovacı murat abimiz
4-ben(mavi prens)
arjantinli abimizde gelecek herhalde
diger arkadaşlarda kesinleştirirlerse ekleriz listeye

yalova da yaşam güzeldir...

yalovanın sloganı bu ... eğlendiğinize sevindim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cumaya sazlıbosnaya gidiyoruz yakın mesafe akşam 18de dönmüş olucas gelenlerr....
1-hattat hasan
2-runbelx
3-innovacı murat abimiz
4-ben(mavi prens)

bu geziyle ilgili topic açıldı onay sürecinde oradanda takip edebilirsiniz

1-hattat hasan
2-runbelx
3-innovacı murat abimiz
4-ben(mavi prens)
ben topic açtım onay lazım mış onaylansın orda listeyi yaparız tmm

Senin o ufak bir iş dediğin sabah 10:00' dan akşam 18:00' a kadar sürecek kardeşim unuttun galiba.?

gelmiyorum ben o zaman ...:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------

İnşallah....
Muhakkak gözüne ilişmiştir.Dağdaki ormanın bir bölümünde kestane ağaçları var. Gelirken de yanında çuval benzeri birşey getir.Malum 15-20 gün kestane zamanı geliyor .Bir çuval dolusu kestane götürürsün dönerken.

Kestaneye bayılırımda...
bi çuval kestane geri nasıl gider abi..
arabaylamı gelsem acaba ..:)

Harika bir etkinlik olmuş..
Çok da güzel fotoğraflar yakalamışsınız..

Tamer amca er-5 ilen bu kadar çok fotonu ilk gördüm he :)
Ciciymiş matorun :)

gelmiyorum ben o zaman ...:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------

Kestaneye bayılırımda...
bi çuval kestane geri nasıl gider abi..
arabaylamı gelsem acaba ..:)
abi gezi cumaya sazlıbosna gölü mangal ve piknik bişeyler yapacaz işte kararlaştırarak beraber bilgin olsun topicte yarına açılır..

Harika bir etkinlik olmuş..
Çok da güzel fotoğraflar yakalamışsınız..

Tamer amca er-5 ilen bu kadar çok fotonu ilk gördüm he :)
Ciciymiş matorun :)

sorma Engin ER 5 ile ilk fotolarım bunlar :p hatıra olarak saklarım :p çeken arkadaşlara teşekkürler.ER 5 'i biraz uzun binerim diye aldım ama belki değiştirebilirim hayırlısı bakalım.bu arada dolu depo test etmiş oldum ER 5 'i 60 tl yakıt harcadım 351 km de.bana göre iyi yolda baya bir gaz açtım.rahat bırakmıyorlar insanı sesi duyan ayr veriyor,uymuyayım diyorum ama motor kendi gaza geliyor :queen: senin coper baya ekonomiktir dimi Engin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 ----------

er5 yolcu, Tamer kardeş 750cc'lik bir canavara ilk görüşte aşık oldu:)

Moto guzzi Breva çok incelediğim bir coper cruser motor,kasa çok hoşuma gidiyor bir bmw kopyası :) ama güç zayıp 45 hp ( 6800 devir )gibi oda normaldir coper tarzı motor oldugu için ama tork kuvveti var.neyse bana göre kasa,dizayn güzel artçı durumu güzel V motor ve enjeksiyonlu olması güzel.bakalım arkadaşın ismi aklıma gelmedi şimdi biraz kullansın bakalım belki düşünürüm almayı,hayırlısı diyim.
ama şuda var Er 5 İvmelenmesi fena gaz kolunu geri kapamaya zorlanıyorsun bazen :) oda hoşuma gidiyor .

Son düzenleme:
Tamer abi o motor cruiser miydi?
benmi yanlış biliyorum..
ne yalan söyliyim benimde çok hoşuma gitti guzzi..

Uploaded with ImageShack.us

bu arada o guzzi sahibinin adı Kemal'di..:)

sorma Engin ER 5 ile ilk fotolarım bunlar :p hatıra olarak saklarım :p çeken arkadaşlara teşekkürler.ER 5 'i biraz uzun binerim diye aldım ama belki değiştirebilirim hayırlısı bakalım.bu arada dolu depo test etmiş oldum ER 5 'i 60 tl yakıt harcadım 351 km de.bana göre iyi yolda baya bir gaz açtım.rahat bırakmıyorlar insanı sesi duyan ayr veriyor,uymuyayım diyorum ama motor kendi gaza geliyor :queen: senin coper baya ekonomiktir dimi Engin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 ----------

Moto guzzi Breva çok incelediğim bir coper cruser motor,kasa çok hoşuma gidiyor bir bmw kopyası :) ama güç zayıp 45 hp ( 6800 devir )gibi oda normaldir coper tarzı motor oldugu için ama tork kuvveti var.neyse bana göre kasa,dizayn güzel artçı durumu güzel V motor ve enjeksiyonlu olması güzel.bakalım arkadaşın ismi aklıma gelmedi şimdi biraz kullansın bakalım belki düşünürüm almayı,hayırlısı diyim.
ama şuda var Er 5 İvmelenmesi fena gaz kolunu geri kapamaya zorlanıyorsun bazen :) oda hoşuma gidiyor .

Breva'nın neresi chopper beyav :)
Toruing / naked gibi birşey o herhalde..
Bu alttaki, moto guzzi bellagio olmasın o dediğin?
940-custom.jpg

Ama er-5 i değiştirmene de yuh diyorum ha..Gerçi o devrilme muhabbetinden sonra içine sinmemiştir senin..

Benim motorun yakıtına ne bakıyon sen 250 cc, 20 küsür beygir var :p

:rendeer::rendeer:Selam arkadaşlar.Benim bilgisayarımda problem var bilgisayara girmem zor oluyor.Bende bir kac gün gecte olsa bütün yeni tanıştıgım arkadaşlara cok teş ederim.Ayrıca ogün bize işini gücünübırakıp takılılp gezdiren Serdar ve ali kardeşlerimede unutmak mümkün degil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------

:pale::pale:Kestaneyi Belgrat ormanlarında veya Catalca tarafında bulabilirmiyiz diyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

Zaten gelemediğim için üzülmüştüm şimdi bu resimleri görünce daha da üzüldüm :(
Neyse İNŞALLAH bir dahaki sefere.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Üzülme kardeşim kar düşmeden hep beraber yaparız birşeyler:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 ----------

:cat::cat:Haa arkadaşlar yanlış annamayın hic birinizi unutmadık.Yalavoda yemek icin durdugumuz icin öndeki guruptan koptuk KUSURA bakmayın cocuklar.Birazdaha organizeli oluruz birdahakine.

fotoların çoğu açılmıyorr sorun bendemi acepp ..

eğlenceli olmu baya bi bir yalovalı olarak motorum olmadığı için katılmadım malesef...:pale:

fotoların çoğu açılmıyorr sorun bendemi acepp ..

eğlenceli olmu baya bi bir yalovalı olarak motorum olmadığı için katılmadım malesef...:pale:

fotolarda benim pc de çıkıyor ve çook güzel oldu gezi.. artçı olurdun abi keşke haberleşseydin biz mesela 6 motor gittik istanbuldan sonrasında orda olan arkadaşlarla buluştuk emin olki bizim toplulukta 23 motor vardı sanırım kimse sana benim motora binme demezdi.. kısmet bi dahakine inş..

fotolarda benim pc de çıkıyor ve çook güzel oldu gezi.. artçı olurdun abi keşke haberleşseydin biz mesela 6 motor gittik istanbuldan sonrasında orda olan arkadaşlarla buluştuk emin olki bizim toplulukta 23 motor vardı sanırım kimse sana benim motora binme demezdi.. kısmet bi dahakine inş..

aslında olabilirdi olsada süper olurdu adınıza sevindimm eglendiğiniz için geçen sene çok eleştiri almıştııı o yüzden.. neyse bidahi gezinizde görüşmek dileğiyle...:rendeer:

Tamer abi o motor cruiser miydi?
benmi yanlış biliyorum..
ne yalan söyliyim benimde çok hoşuma gitti guzzi..

Uploaded with ImageShack.us

bu arada o guzzi sahibinin adı Kemal'di..:)

ya kusura bakmasın Kemal kardeş Ünal :)
bu moto guzzi acayip bir kasa yapmış koltuk coper gibi alçak nerdeyse gidon koltuk turing ortaya pilav üstü döner :p misali arka kuyruk aynı Engin hocanın kymco'ya benziyor nerdeyse.kasaolarak naked olması hoşuma gitti ve V motor olması.neyse şimdilik Er 5 'e devam :cat: gibi.

sen bide giderken görsen onu ...
yukarıya doğru bakan egzoz borularıyda süzüküyor resmen..

sen bide giderken görsen onu ...
yukarıya doğru bakan egzoz borularıyda süzüküyor resmen..

biraz daha elimde resim kalmış onlarıda yakın zamanda atayım bari :) işler yogun bu ara..aa unuttum valla birde dansçı erkeklerin videosu vardı atamadım daha üzülürüm atamazsam videoyu kestirme yolu varmı bu işin :)

Ünal bi Kemal'in yanına ugrayıp bi uzun tur at diyorsun gibi yoksa banamı öyle geliyor ne dersin :)

sahi benim eller serbest resimleri ne oldu Ünal attında ben mi göremedim yoksa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=vhzx5ujB0Tc

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:18 ----------

bu da diğer ateşli dansçı

http://www.youtube.com/watch?v=6rQqkXHisr0

genç arkadaşlara kötü örnek teşkil ettiğinden rtük tarafından sansüre uğradılar onlar...:D:D

istersen ekliyim tabii..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar