5. Uluslararası Manavgat Motofest

selam arkadaşlar dün günübirlik gitmiş olduğum manavgat motofestten kaydettiğim kareleri sizlerle paylaşmak istedim
forumu inceledim daha paylaşan olmamış
iyi seyirler

bu yıl klasik modeller damgasını vermuş gibi ya da bana öyle geldi çoğunlukla choppercı guruplar vardı

yılların eskitemediği motosiklet jawa :mrgreen:

devamı gelecek :king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------

chopperlara devam :)

araya benim düldülü de sıkıştırayım kıskanıyor :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------

troger mocus gösterisinden kareler :queen:

devamı var :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

internet mağduru oldum anca yükleyebiliyorum fotoları :pale:

Fotoğraflar için teşekkürler Acayip motorlar varmış :) Şov yapılan siyah motorun marka modeli nedir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------

daha bitmedi :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------

hay ben bu internetin :pr:

az daha kaldı :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------

umarım festivale gelemeyen arkadaşlara gelmiş gibi hissettirebilmişimdir:bestmt:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------

Fotoğraflar için teşekkürler Acayip motorlar varmış :) Şov yapılan siyah motorun marka modeli nedir?

malesef bir bilgim yok kardeşim

MCV

Aynen katılmış gibi olduk.Hatta lastik kokusu bile burnumuza geldi :) Adama helal olsun.Motosikletten korkanların bunları görmesi lazım.
Resmen her türlü binmiş motora adam.

Aynen katılmış gibi olduk.Hatta lastik kokusu bile burnumuza geldi :) Adama helal olsun.Motosikletten korkanların bunları görmesi lazım.
Resmen her türlü binmiş motora adam.
:queen: adam terbiye etmiş motosikleti resmen

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------

süper bir festivalmiş teşekkürler...

:bounce::bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar