5 TL olan benzini protesto ediyoruz!

Tarih: 21-07-2013 PAZAR

Dünyanın en pahalı benzinini kullanmamıza rağmen yapılan can alıcı zamlara artık YETER demek için motosikletlerimizle toplanıyoruz !

AÇIKLAMA:
BULUŞMA YERİ : SUADİYE OTEL ÖNÜ
BULUŞMA SAATİ :12:00
HAREKET SAATİ :12:30
İSTİKAMET: SUADİYE OTEL ÖNÜ BASIN AÇIKLAMASI ve HAREKET,
BAĞDAT CADDESİ TAKİBEN KIZILTOPRAK BP ÖNÜNDEN DAĞILMA
SÜRÜŞ HIZI: 10-20KM

Facebook üzerinden katılım göstermenizi rica ediyorum lütfen yayalım !

http://www.facebook.com/events/1399998463546789/

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu koyun sürüsü milletin benzinini 10 lira da yapsan kimsenin sesi çıkmaz. Şimdi siz gider gösteri sürüşü yaparsınız adınız provokatör olur. O yüzden bence motosikletleri sürmek yerine buluşma yerinde stop edip elinizde götürürseniz daha anlamlı olur. Motor aldık benzin alamıyoruz gibisinden.

+1

Sadece motosiklet.net dahilinde bir protesto mu bu, yoksa tüm kulüpler katılıyor mu?

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bursa'da konuyla ilgili herhangi bir organizasyon/protesto var mı bildiğiniz?Malum Bursa/Karacabey'de oturuyorum İstanbul oldukça uzak ve şu zamlarla ilgili hiç bir şey yapmadan durmayı içime sindiremiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çalışmasaydım katılırdım bende..

Tam motor günlerime geri döndüm benzin zamlandı anasını satayım..

Eee ne olacak sonuçta bi kaç kuruş zammı geri cektiklerinde herkes susacak mı eğer öyle oalcaksa yapılmasın daha iyi... ::cekic::

Bu koyun sürüsü milletin benzinini 10 lira da yapsan kimsenin sesi çıkmaz. Şimdi siz gider gösteri sürüşü yaparsınız adınız provokatör olur. O yüzden bence motosikletleri sürmek yerine buluşma yerinde stop edip elinizde götürürseniz daha anlamlı olur. Motor aldık benzin alamıyoruz gibisinden.

Çok güzel bir fikir. Aslında kafa göz kırmayacaklarını bilsek köprü girişine kadar gelinir sonra bütün motorlar stop ettirilip 10-20m motordan inilip itilir.
Yani bu kısa performans "artık ne yapalım? canımız yanıyor benzin alamıyoruz" anlamına gelir. Sembolik olarak protesto edilir.
Pazar bi mani olmazsa ordayım.

Motosikleti
Dl650vstorm
bende katılıcam ::plus1:: ama sadece bu pazar la sınırlı kalmasın..benzinin LT. fiyatı 2,5 tl ye düşene kadar devam edelim protestolara :jocolor:

"Otomobil ve ticari araç kullananların gıkı çıkmıyor size ne oluyor" demezlermi adama ?.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar