5 şubat 2012 -selam arkadaşlar mt istanbuldakiler olarak pazar gezelim diyoruz......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- Onur Y. (Honda cbr blackbird)
2- Cbr 1100 xx (Suzuki Hayabusa) Tünal abi
3- Alikemal (Yamaha FJ8)
4- Binali (CBR 1000 RR )
5- Borabuhara (Honda Transalp)
6- Espiri Kutusu (Yücel Kalem)
7- BestMachine
8- Cihan
9-(f)unny SALİH(600(f)
10-Holocaust46 Kaan 600f
11-Seckin_ (ZX-10R)
12-Samet10 (Onur Y. artçısı)
13-Esirci01 (Düzce'den,4 tekerle maalesef )
14-gknkzy(600F) eski MT cilerden kadim yoldaşım
15-Ümitdura (Hayabusa-EyüpSultan)
16-Ahmet N. (Rota sapancaysa bende geliyorum)
17-piyanist_irf
18-münir (kesin belli değil cumartesi akşamı belli olacak)
19-piyanistygıt
20-yasin_942
21- k o r @ y ( kaçanlardan hesap sormaya geliyor)
22- F54
güncelll....

---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

abisi beni neden yazmıyorsun ki ben senden önce gelirim dedim mızıkçılık yapma alırım anahtarını:jocolor:

senlede hesaplaşcam..herkesi ayarttın demi.. :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler sizin tayfa olmazsa tadımız tuzumuz olmuyor vallaha Allah sizlerden razı olsun...ahmet damardan girmiş artık bi turda onu bindireceğiz....
Abim senin canın saolsun beeee,senin varlığın yeter hayabusa yokken tanıdık ve sevdik biz seni..
Kulağından okşasakta yeter senin 1300 lük aygırın :) ehemühüm bak sözde verdin bindircen demiiii :)

Bilmek isteyenlere berçeste nokta atışlı harita veriyorum...
http://maps.google.com/maps?hl=tr&q...code_result&ct=image&resnum=1&ved=0CB4Q8gEwAA

listenin sonuna kesildim ve bittim olaya :)
Güya hesap sormaya geliyor muş koraycığım,gelsinde hesabını görelim istanbul tayfanın sapanca topiğinin üzerine halı saha topiği nasıl olurmuş :)

Son düzenleme:
selam arkadaşlar 2006 model honda cbr600f kullanıcısıyım havalardan dolayı uzun süredir binemiyorum fren disk lerinde paslanma başlamış bunun için özel bi temizleyici madde varmı yada nasıl temizliyebilirim...

selam arkadaşlar 2006 model honda cbr600f kullanıcısıyım havalardan dolayı uzun süredir binemiyorum fren disk lerinde paslanma başlamış bunun için özel bi temizleyici madde varmı yada nasıl temizliyebilirim...

Var fren balata temizleyici ürünleri kullanabilirsin derim ama ustanın bakmasında fayda var...Balataların ne alamde temizlikle iş tamamlanırmı ona bakmak gerekir önce.Kısacası bu usta işi aman dikkat...

http://www.motobakkal.com/?urun-5826-BERNER-FREN-BALATA-DiSK-TEMiZLEME-SPREYi.html bu türbir ürün işini görebilir...

balataların değişmesi gerekiyor havalar müsayit oldugunda değiştiricem disk temizleyici ürünleri o pası sökermi? çok bişi yok ufak tefek ama rahatsız ediyor:)

bercesteye 2 dakika mesafede göl kıyısında çok hoş yerler var. o kadar yol tepip otoban dinlenme yerinde mi yemek yiyeceksiniz. sizin adınıza üzüldüm yani yazmadan edemedim..

bercesteye 2 dakika mesafede göl kıyısında çok hoş yerler var. o kadar yol tepip otoban dinlenme yerinde mi yemek yiyeceksiniz. sizin adınıza üzüldüm yani yazmadan edemedim..

Ara yollar ne alemde meçhul o yüzden bu gezide otoban dışına çıkılmayacak en azından grup olarak.....Katıl bize muhabbet ederiz.Bende yazmadan edemedim kusura bakma artık kardeşim.

1- Onur Y. (Honda cbr blackbird)
2- Cbr 1100 xx (Suzuki Hayabusa) Tünal abi
3- Alikemal (Yamaha FJ8)
4- Binali (CBR 1000 RR )
5- Borabuhara (Honda Transalp)
6- Espiri Kutusu (Yücel Kalem)
7- BestMachine
8- Cihan
9-(f)unny SALİH(600(f)
10-Holocaust46 Kaan 600f
11-Seckin_ (ZX-10R)
12-Samet10 (Onur Y. artçısı)
13-Esirci01 (Düzce'den,4 tekerle maalesef )
14-gknkzy(600F) eski MT cilerden kadim yoldaşım
15-Ümitdura (Hayabusa-EyüpSultan)
16-Ahmet N. (Rota sapancaysa bende geliyorum)
17-piyanist_irf
18-münir (kesin belli değil cumartesi akşamı belli olacak)
19-piyanistygıt
20-yasin_942
21- k o r @ y ( kaçanlardan hesap sormaya geliyor)
22- F54
güncelll....

---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

senlede hesaplaşcam..herkesi ayarttın demi.. :cherry:

ekip her zaman ki sağlam...kazasız belasız gidin gelin...

sensiz bir eksiğiz pardon 7 diyecektim....

abi hem seni hem motorunu görmek çok isterim...yaza kısmet artık...

Mete han kardeş bi tanışma fırsatı olmadı senle gelme durumun yokmu?

evet usta nasip olmuyor bu aralar...yaza doğru düzgün bir yüksek cc alma cesareti gösterirsem insan içine çıkarım belki...:p

grup gezilerinden haz almıyorum işin aslı..hep kontrol bende olsun istiyorum saçma ama böyle işte...

yalnız tünal abi bozkurt 74 8ibrahim abi ) ile yaptığım telefon görüşmesinde o tarafların yollarının gayet temiz olduğu yönünde bilgiler aldım bilginize arz ederim ...:)

İrfan abi seninle tanışma fırsatı yakalayacağım fizanda olsa gelirdim ilginç buluşlarını ve başarılarını takipteyim abi :flower: :flower: :rendeer:

Yaa ne alaka, tek grup sabit hızla gideriz. Asfalt soğuk, lastikler soğuk vs. gazlama gezisi olmaz heralde.

Yok be moruk takılıyorum :) Sen bakırköy'den bostancıya kadar o motorla bana eşlik adamsın. gezidemi etmeyeceksin... :) Gelmeye calışçam ama kesin bişey söyleyemediğim için yazmıyorum adımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar