5 Şubat 2012 Sapanca gezisi fotoları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben yapmadım azmettiren king kobra irfan abi :queen:

ayenen koray olayın Krokisinide çizdim :)baş azmettirici krokide görünüyor :)
2kkz3.jpg
[/url][/IMG]

işte güvenlik kamerası herşeyi anlatıyor..irfan abi silah çekerken :queen:

işte güvenlik kamerası herşeyi anlatıyor..irfan abi silah çekerken :queen:

yaa korayım çokmu yüklendik adamcağıza :)olum bu gelirde bunları görürse kalpten gitmesin sonra,sonra ömür boyu vicdan azabıyla yaşa dur :)
Neyse mete gelsinde bize karşılık versin duruma göre devam ederiz:)
yoksa tadı çıkmıyor o sıcağı sıcağına cevap vermeyince...ben ara verdim biraz dayanamıyorum krizlere tutuluyorum :queen:

yaa korayım çokmu yüklendik adamcağıza :)olum bu gelirde bunları görürse kalpten gitmesin sonra,sonra ömür boyu vicdan azabıyla yaşa dur :)
Neyse mete gelsinde bize karşılık versin duruma göre devam ederiz:)
yoksa tadı çıkmıyor o sıcağı sıcağına cevap vermeyince...ben ara verdim biraz dayanamıyorum krizlere tutuluyorum :queen:

aynen son durumu bilmiyoruz..belkide bilgisayarın başında yığıldı kaldı.. yada mutlu mesut yeni oyuncağı ile oynuyordur..biraz sonra gelince yığılacak.. bekleyelim.. :queen:

F54

beyle o şuan kış uykusında gece sabaha kadar çapraz daydı:queen:

Çaldırıyorum açmıyor,uyuyordur kesin..
Hacı bu espirileri bizim tombiliden başkası kaldıramaz,bide adamı Allah özene bezene yaratmış hangi şekle soksan yakışıyor beeeee :)

anlaşıldı bu kar size yaramadı tez zamanda havanın açıp sizi motorlara kavuşturması lazım sonunuzu iyi görmüyorum...

motor üstündedir o , yeni aldı ya :bounce:
Senaryo yazıyor,nerden nasıl saldıracağım diye taktik geliştiriyor,hazır olun beylerrrrrrrrrrrrr napalm bombası düşcek biraz sonra topiğe :)
Valla ben hazırlıklıyım,2 gündür hem saldırıp hemde savunma fizibilitesi yapıyordum,silahlandım nöbet tutuyorum şuan:)yumurta gibi ezecek sizi benden soylemesi gardınızı alın hemen:queen:

ya gangiler ne içiyonuz ne alıyonuz damardan bu ne coşku yav...:p la olm daha gözüm açılmadı uykudan kalktım atv de Adanalıya bakıyom...kafayı az toplayam grupta altta kalmayız...:p akşama makaroni devam eder...

Kurtuluş savaşında böyle taarruz görülmedi la...boşluğuma dek geldi valla kuyruğumu kıstım :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------

metehan;heee o çocıhhlar varya Eşşeg gadar çocıhhlar daşı vurdi kaçdiii eeğğğğğ gördiiinn kafamı yardılarrrrrrr,camıııı varya orda goca çocıhh daşı bule bule vurdiii kacdiiiii :queen:
)

Ahmadı durduramayız artıkın laf kuduruğu oldu valla...:queen:

ya gangiler ne içiyonuz ne alıyonuz damardan bu ne coşku yav...:p la olm daha gözüm açılmadı uykudan kalktım atv de Adanalıya bakıyom...kafayı az toplayam grupta altta kalmayız...:p akşama makaroni devam eder...

Kurtuluş savaşında böyle taarruz görülmedi la...boşluğuma dek geldi valla kuyruğumu kıstım :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------

mete abi hepsini king planladı haberin ola :cherry:

kanki sen onu bırak videoyu izle :)
[YT]cXgGOWkYOg0&feature[/YT]
mazluuuuuum,mazlumu getirin banaaaa sendromunu hatırladım rahmetli şaban abimizin:)

kobriş uyuyordur yav dünyadan habarı yoktur...:p kobra haklıydı aslında onla birlikte cephe almak lazım...

kanki sen onu bırak videoyu izle :)
[YT]cXgGOWkYOg0&feature[/YT]
mazluuuuuum,mazlumu getirin banaaaa sendromunu hatırladım rahmetli şaban abimizin:)

ganga ne diyim gariban bi dayı...bak aslında parasını almışlar...hem darp hem gasp var işin içinde...sen .aşşah geçiyon ama acz memleketin garip vatandaşları...savcılar öldürüldüğünde millet ayağa kalkıyor sonra...e işte bir savcıda şunla ilgili bir inceleme yapsa...

Kocaeli İl Temsilcisi
Çaldırıyorum açmıyor,uyuyordur kesin..
Hacı bu espirileri bizim tombiliden başkası kaldıramaz,bide adamı Allah özene bezene yaratmış hangi şekle soksan yakışıyor beeeee :)

tabi tabi arkasından zıçtın şimdi sıvamaya başla bakalım :cherry::queen: cemaat men deldim internet düzeldi ulen gözlerim patladı cepten takip edecem diye iş yerinden:cherry: :)

F54

harbiden gezi topiğinin içine ettik hepiimizi banlamasalar bari:p

Kocaeli İl Temsilcisi
harbiden gezi topiğinin içine ettik hepiimizi banlamasalar bari:p

hepimiz derken yaptık, demek istedin demi , adapazarı kayışsavarı :cherry::queen: ulen olm sadece gülüyorum size laf yetiştirmeye mecalim yok ama gün ola harman ola üzrime attığınız ıslak iftiraların hesabısı bir gün muhakkak sorulacaktır :cherry::queen:

king kobra dediğiniz adam kelebek gibi narin ve sessiz uçarken, arı gibide sancılı ve etkili sizleri sokacaktır :cherry::queen:

keser döner sap döner, gün gelir hesap döner :cherry: ben hepinizi tek tek yakalarım sotelerde :cherry:

demek üstüme iftira atarsınız meteye gaz verip,üstüme salarsınız heee tamam ulem öyle olsun ,, pis iftiracılar sizii :cherry::p

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi

vahhh garibim cehalet işte ne yapacaksın :cherry: mete cahil bunlar cahil olm öğrenecekler abisi, ahanda şuraya yazıyorum 3-5 zamana galmaz elime düşer bu koray cehaleti :cherry:

demek bana ıslak iftira atarsınız heeeee,

KOBRANIN DÖNÜŞÜ çok yakında sinemalarda ve motosiklet.nette :cherry::queen::p

---------- Post added at 17:48 ---------- Previous post was at 17:44 ----------

ben birşey yapmadım memur bey vallaha herşey ahmet abi ile koray ın başının altında çıktı benim bi suçum yok....:queen:

tabi tabi hemende yumuşadım zaten senin heeeeççç suçun yok :cherry: korayda masum, ahmet funkusuda , bütün suç benim :cherry::p

bak suçlular kendini nası belli ediyo korayında sesi çıkmıyo eh ulem bunu sizin yanınıza koyarmıyım ben yazın bunları bir kenara :cherry::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar