mete bu resimleri görmesin yoksa körfez karışır benden demesi![]()
ben yapmadım azmettiren king kobra irfan abi :queen:
mete bu resimleri görmesin yoksa körfez karışır benden demesi![]()
ben yapmadım azmettiren king kobra irfan abi :queen:
işte güvenlik kamerası herşeyi anlatıyor..irfan abi silah çekerken :queen:
yaa korayım çokmu yüklendik adamcağızaolum bu gelirde bunları görürse kalpten gitmesin sonra,sonra ömür boyu vicdan azabıyla yaşa dur
Neyse mete gelsinde bize karşılık versin duruma göre devam ederiz
yoksa tadı çıkmıyor o sıcağı sıcağına cevap vermeyince...ben ara verdim biraz dayanamıyorum krizlere tutuluyorum :queen:
beyle o şuan kış uykusında gece sabaha kadar çapraz daydı:queen:
Çaldırıyorum açmıyor,uyuyordur kesin..
Hacı bu espirileri bizim tombiliden başkası kaldıramaz,bide adamı Allah özene bezene yaratmış hangi şekle soksan yakışıyor beeeee![]()
Senaryo yazıyor,nerden nasıl saldıracağım diye taktik geliştiriyor,hazır olun beylerrrrrrrrrrrrr napalm bombası düşcek biraz sonra topiğemotor üstündedir o , yeni aldı ya :bounce:
metehan;heee o çocıhhlar varya Eşşeg gadar çocıhhlar daşı vurdi kaçdiii eeğğğğğ gördiiinn kafamı yardılarrrrrrr,camıııı varya orda goca çocıhh daşı bule bule vurdiii kacdiiiii :queen:
)
ya gangiler ne içiyonuz ne alıyonuz damardan bu ne coşku yav...la olm daha gözüm açılmadı uykudan kalktım atv de Adanalıya bakıyom...kafayı az toplayam grupta altta kalmayız...
akşama makaroni devam eder...
Kurtuluş savaşında böyle taarruz görülmedi la...boşluğuma dek geldi valla kuyruğumu kıstım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
Ahmadı durduramayız artıkın laf kuduruğu oldu valla...:queen:
kanki sen onu bırak videoyu izleya gangiler ne içiyonuz ne alıyonuz damardan bu ne coşku yav...la olm daha gözüm açılmadı uykudan kalktım atv de Adanalıya bakıyom...kafayı az toplayam grupta altta kalmayız...
akşama makaroni devam eder...
Kurtuluş savaşında böyle taarruz görülmedi la...boşluğuma dek geldi valla kuyruğumu kıstım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
Ahmadı durduramayız artıkın laf kuduruğu oldu valla...:queen:
mete abi hepsini king planladı haberin ola :cherry:
kanki sen onu bırak videoyu izle
[YT]cXgGOWkYOg0&feature[/YT]
mazluuuuuum,mazlumu getirin banaaaa sendromunu hatırladım rahmetli şaban abimizin![]()
Çaldırıyorum açmıyor,uyuyordur kesin..
Hacı bu espirileri bizim tombiliden başkası kaldıramaz,bide adamı Allah özene bezene yaratmış hangi şekle soksan yakışıyor beeeee![]()
harbiden gezi topiğinin içine ettik hepiimizi banlamasalar bari![]()
ben birşey yapmadım memur bey vallaha herşey ahmet abi ile koray ın başının altında çıktı benim bi suçum yok....:queen:hepimiz derken yaptık, demek istedin demi , adapazarı kayışsavarı :cherry::queen:
mete abi hepsini king planladı haberin ola :cherry:
ben birşey yapmadım memur bey vallaha herşey ahmet abi ile koray ın başının altında çıktı benim bi suçum yok....:queen: