5 Şubat 2012 Sapanca gezisi fotoları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onun motor kayışlı ya o oluyor varyatörü de varya mete zincir li aktarımdan varyatörlü aktarmalı motora geçti yani bundan sonra zincir değil kayış atacak:queen:
Kyışlımı dedin bak metenin kayış attırılmış ve şaft dağıtılmış hali:)
2k917.jpg
[/url][/IMG]

gerekirse atan kayışları uygun bölgelere bağlantıda yaparız :)
2k8x9.jpg
[/url][/IMG]

F54

harbi güzel olmuş acaba mete ne kadar başlık parası eder:cherry::pl:

Kyışlımı dedin bak metenin kayış attırılmış ve şaft dağıtılmış hali:)[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://a1202.hizliresim.com/u/9/2k917.jpg[/url][/url]

gerekirse atan kayışları uygun bölgelere bağlantıda yaparız :)[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://d1202.hizliresim.com/u/9/2k8x9.jpg[/url][/url]

eğer mini cooper scooteri ile gelip seni basmazsa bende koray değilim haberin ola.. korfez team bile seni kurtaramaz:queen::queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Olm bu adam donmezmi geri :))okumazmi bu bu yazdiklarinizi sormazmi hesabini :)))

Valla benim evde internet hala gidik cepten idare ediyorum gene koparmisiniz ortaligi dikkat edinde metede sizi koparmasin:)))

Ne is ulem allahtan revami 1 e 3 izmit tayfasinin hepsi cullanmis adamin uzerine ben tirsiyorum aga ne yaparsaniz yapin beni karistirmayin allah metnin gazabindan korusun. amin....:)))))

Olm bu adam donmezmi geri :))okumazmi bu bu yazdiklarinizi sormazmi hesabini :)))

Valla benim evde internet hala gidik cepten idare ediyorum gene koparmisiniz ortaligi dikkat edinde metede sizi koparmasin:)))

Ne is ulem allahtan revami 1 e 3 izmit tayfasinin hepsi cullanmis adamin uzerine ben tirsiyorum aga ne yaparsaniz yapin beni karistirmayin allah metnin gazabindan korusun. amin....:)))))

abi sen demedin mi ; metehandro şöyle ,metehandro böyle... şimdi niye geri vites yapıyosun.. walla elebaşımız sensin kurtulamazsın..muhtemelen eskihisardan vapurla topçulara geçer oradan da ilk önce sana uğrar haberin ola:queen:

---------- Post added at 09:23 ---------- Previous post was at 09:15 ----------

İrfan abi kaç Bayrampaşada 44 kişiye saldırmış.. Eskihisar tarafında vapura binerken görülmüş..

F54

abi bize özel mesaj atıp hadi mete ye saldıralım diyorsun sonra da adama gaz verip üzerimize salıyorsun ne yapmaya çalışıyorsun mete ye bizi öldürtmeye mi çalışıyorsun yoksa:p

abi bize özel mesaj atıp hadi mete ye saldıralım diyorsun sonra da adama gaz verip üzerimize salıyorsun ne yapmaya çalışıyorsun mete ye bizi öldürtmeye mi çalışıyorsun yoksa:p

sanada mı özel mesaj çekti...:silent: hiç yakıştıramadım..:pl: irfan abi oynuyor :cherry: :queen: çok politik bir adamsın ha.. siyasetçim, arif susamım :)

F54

sanada mı özel mesaj çekti...:silent: hiç yakıştıramadım..:pl: irfan abi oynuyor :cherry: :queen: çok politik bir adamsın ha.. siyasetçim, arif susamım :)
hemde neler yazmış yok mete ayusuna saldırın hepimiz kardeşiz mete kalleş gibi şeylerle beni de kandırmış demekki:queen:

hemde neler yazmış yok mete ayusuna saldırın hepimiz kardeşiz mete kalleş gibi şeylerle beni de kandırmış demekki:queen:

aslında herşeyin başı irfan abi ha.. motoru yağ yakıyor diye kimseyi istemiyo :pl:

---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

Arkadaşlar tüm bu olanlardan sonra mete abi tövbe etmiş.. Ahmet abi ile görüşmüş hac rezarvasyonu yaptırmış.. O artık iyi bir insan :queen:

F54

aslında herşeyin başı irfan abi ha.. motoru yağ yakıyor diye kimseyi istemiyo :pl:
aynen öyle geçen akşam dedim ya ona mavi dumandan önümü göremedim girdim sana diye bana ne tehditler sallamış yok senin gaz telini keserim yok far tasını kırarım diye ben tırstım yani:p

aynen öyle geçen akşam dedim ya ona mavi dumandan önümü göremedim girdim sana diye bana ne tehditler sallamış yok senin gaz telini keserim yok far tasını kırarım diye ben tırstım yani:p

çok tehlikeli yaw.. napsak onada bi ybr mi alsak acaba ... bizim ybr topiğinde para toplayalım :queen:

---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

Arkadaşlar tüm bu olanlardan sonra mete abi tövbe etmiş.. Ahmet abi ile görüşmüş hac rezarvasyonu yaptırmış.. O artık iyi bir insan :queen:

[url]http://img58.resimup.net/di/XDPC.jpg[/URL]
ulen amerika kendi yarattığı usameyi başına bela etti zar zor yoketti,sen bu meteden torkiş versiyon usame ibnü mete yapamışsın:)
Eyvahh aldık başımıza püsküllü belayı desene:)
Üsame ibnü mete gardaş gel etme eyleme biz ettik sen etme,bahh seni beleş umreye gönderecem haaa ilk kafileyle :)
Koayım handikapımda bahh dollars tuplayıp sağa Ybr alçekmiş,istersen yeni mötürünüde atarız uçağa sıcak arapiş çöllerinde rüzgarlanıp yellenirsin heeee ::queen:

Son düzenleme:
ulen amerika kendi yarattığı usameyi başına bela etti zar zor yoketti,sen bu meteden torkiş versiyon usame ibnü mete yapamışsın:)
Eyvahh aldık başımıza püsküllü belayı desene:)
Üsame ibnü mete gardaş gel etme eyleme biz ettik sen etme,bahh seni beleş umreye gönderecem haaa ilk kafileyle :)

hahahahahaha :queen:

sanata adıyacakmış kendini :cherry:

Ben son gezdiğim Da Vinci sergisinde bu tabloyu çok beğenmiştim :)Hep derdim bu mona lisayı gözüm biyerlerden ısırıyor meğer bizim çok yakınlarımızda biriymiş :)
2kkn7.jpg
[/url][/IMG]

F54

mete bu resimleri görmesin yoksa körfez karışır benden demesi:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar