5. [MT] Muğla tarih gezisi. (resimli)

Sevgili Muğla MTli dostlar,gezinize sanki bizde katılmış gibi oldum.resimler o kadar güzel ki..yüreğinize motorlarınıza sağlık..Havalar düzelir düzelmez bizlerde Muğla,Milas,Marmarisin o doyumsuz yerlerini ziyaret etmeyi ve de önemlisi sizlerle şahsen tanışmayı çokj isteriz.Keyifli gezilerinizin devamını diliyor sevgi ve saygılarımı yolluyorum..:rendeer:

arkadaşlar gelsek bize de oraları gezdirirmisiniz.
emeklerinize sağlık.

paylaşımınız için tşk :cat:
usta sende sağol.yorumları eksk etmediği için:cat:

Sevgili Muğla MTli dostlar,gezinize sanki bizde katılmış gibi oldum.resimler o kadar güzel ki..yüreğinize motorlarınıza sağlık..Havalar düzelir düzelmez bizlerde Muğla,Milas,Marmarisin o doyumsuz yerlerini ziyaret etmeyi ve de önemlisi sizlerle şahsen tanışmayı çokj isteriz.Keyifli gezilerinizin devamını diliyor sevgi ve saygılarımı yolluyorum..:rendeer:

arkadaşlar gelsek bize de oraları gezdirirmisiniz.
emeklerinize sağlık.

arkadaşlar başımızn üstünde yeriniz var:rendeer: +2 marmariten etti 4 motor 3 motorda barış abiler 7 eder.3 bizden olsun 10 yapar tahmini.gelecekseniz msnden ulaşın bana cepi veririm size.

bodrum tayfası arkadaşlar izmirden geliyor duyunnn:queen:

Çok güzel bir çalışma olmuş kardeşim,siz tarihi yerleri gezerken bende yanınızda olduğumu varsayarak gerçekten haz aldım...Tarihe verdiğiniz önem takdiri hakediyor...uzun zaman böle olmanız dileğimle:cat:

Süper bir gezi yapmışsınız enişte yaw. Eline diline sağlık. Fotoğraflar da çok nefis. Keşke ben de orada sizle birlikte olsaydım, imrendim.:cat:

çook güzeş olmuş..
motorunuza saglık...
bizde tarihi yerler gezmeyeli eğey zaman oldu

Süper Moderatör (BBRR)
mt Muğla olarak kapımız tüm motorseverlere açık seve seve rehberlik yaparız ..

yılbaşı öncesi motorda yapmaya başladığım tadilatlar arka amortisör seviyesinde takıldı kaldı. :pr:
Amortisörleri değiştirmeden Torba kavşağına bile gitmeye niyetim yok.
İniş takımlarım harab oluyor abem, ısrar etmeyin :p

yılbaşı öncesi motorda yapmaya başladığım tadilatlar arka amortisör seviyesinde takıldı kaldı. :pr:
Amortisörleri değiştirmeden Torba kavşağına bile gitmeye niyetim yok.
İniş takımlarım harab oluyor abem, ısrar etmeyin :p
abi daha bitmedimi bu amortisörler:pale:

gezinin diğer ayrıntılarına buradan
ulaşabiliriniz

ülkemizin her yanı tarih kokuyor.paylaşım için tşk. güzel gezi olmuş tebrikler..

Abicim Gerçekten Guzel Bir Gezi Olmuş Bizimle Paylaştiğin Için Teşekkür Ederiz

s.a

:)yatağan eskihisara giden arkadaşlar çok teşekkür ederim resimler için ben de orada doğdum büyüdüm beşinci sınıfı bitirince ayrılmak zorunda kaldım ben yeni köyün eski halini yani resimlerni çok aradım nette ama bulamadım giden arkadaşlar dan rica ediyorum eski köyün resimlerini çekmişsiniz bari yeni köyün şimdiki halini çekip koyarsanız çok sevinirim sadce bunun için buraya üye oldum lüften ilginize şimdiden çok teşşekkür ederim

iki yıl önce köyüme gittiğim de köyümün yıkılmış olduğunu gördüm çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaa mahvettiler güzelim köyümüzü şimdi insanlar zehirleniyo:pale:

keşke bende gidebilseydim:salut:

:salut:paylaşım için çok teşekkürler:salut:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar