5 lira oldu sayılır, yaşasın! :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çareyi bulmuş bakan;

mehmetsimsek.jpg

durmak yok yola devam,hedef 2023..gençler için de 2073 falan mıydı neydi?:pr:

her millet hak ettiği gibi yönetilirmiş:bounce:bizde hakediyoruz. meeeeeeeeeeeee lemeye devam.anca onu biliriz.

Arkadasim niye elestiriyorsunuz? Norvec'ten daha iyi bir yasam surmuyo muyuz? Gidip son modellerle fulleyip aksam sut banyosu sonra yataktada buzlu bademle fantezi yapmiyor musunuz? Biliyorum %99 bunu yapiyor (!)

SİZİ PİS AKP DÜŞMANLARIIIII.
biz mi dedik size motor sürün diye bisiklet neyinize yetmiyor. biz bu ülkeden %50 oy aldık sizin konuşma hakkınız yok. biz 550 kişi aslanlar gibi (gerçi 200 kadarı bizden değil ama olsun ) ayda 10 bin lira maaş alırız telefon paralarımızı devlet öder. benzinimizi devlet öder. sizden bize ne . beğenmiyorsanız ananızı da alın çekin gidin. insan gibi söyledik işte bütçe açığı var. sata sata devlette bişey kalmadı ne yapalım bizde sizin sayenizde kapataçağız açığı. siz gibi gerizekalılar olmasa biz nasıl gemicikler alacaz. gerçi ülkenin zenginlerini silkelesek daha çok alırız ama onların dokunulmazlığı var.ner neyse fazla uzatmayalım savaşta başlıyacak zaten süriyeli insanlara kamplar kurduk onlarada para veriyoz.onlar sızden önemli. imralıyada para lazım. sizi kim s......! beğenmiyorsanız konuşmayın fazla ..

İŞTE TAMDA BU ZAMAN İÇİN SÖYLENMEMİŞMİ ??????

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927

Direk tarayacak olsalar tepkilere katılırdımda, nasıl acı çektirdiğimizi seyretmekten keyif alanlar var yönetimde. Bu yüzden biber gazı bile organikmiş mişş ::pala::

Bence spora falan başlayalım, bakımlı olalım yakında bizi de satacaklar bari fiyatımız artsın ::facepalm::

Bi torba kömüre memleketi satanlarla konuştum, biz çoktan sattık kendimizi siz uyuyun dediler, HAKLILAR da :cat:

gündem meşgul edecek sağlam bir olayın olduğu gün benzin 5tl olur, millet uyanmasın diye.

Nerde bu AKP yandaşları merak ediyorum. Halen yazacakları bir iki satır şeyleri kaldı mı acaba? :)

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
97 oktan 5 lira oluyo yarın kesin bilgi bu...

ahh ahh elimizden ne geliyorki benzine zam tmm lpg ye zam tmm elektirige zam onada tmm bunada tmm arkadaşlar bu ülkedeki koyunlar oldugu sürece tmm dan başka birşey diyemeyiz desekte sesimizi duyuramayız...:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oh ne güzel geldi.

Adam soğuktan donmak üzere, kahveye girmiş, bana acele bir çay, gelen çayı iki eli ile nazikte kavramış, höpürterek bir yudum çekmiş, kocaman bir ohh çekmiş. SANKİ BİRİ BENİ S*Kİİİ.

Erhan Erdil ve diğer adminler bi organize etse de bütün illeri ayaklandırsak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar