5 lira oldu sayılır, yaşasın! :)

Benzine 8 kuruş daha zam geliyormuş gece yarısı, 4.92'ye yükselecek. Norveç'te 4.77 ama milli gelir 100.000 dolar Norveç'te, bizdeki milli gelir ise 10.000. Saçma bir kıyaslama yani. :thumleft:

ohh ohhh yaşasın :) artık motoru vitrine kaldırır üstünde boza pişirir, kaskta çiçek yetiştirir, lastikleride bayramlarda ateşe verip etrafında halay çekerim.. 5 mi? Oh ohh :)

Ali Babacan, zamanında tedbir almanın çok önemli olduğunu belirterek, ''Bu kararları vermek, uygulamak kolay değil. Kısa dönemde rahatsızlık ve hoşnutsuzluk olabilir ama ülkenin uzun vadeli istikrarı için gerçekçi olmak, dengeleri mutlaka dikkatli yürütmek zorundayız'' dedi BENZİN ZAMLARI İÇİN.

az az az daha çok daha çok isteriz 8 kuruş falan nedir ki :cherry:

Bizim arabaya kesinlikle yapıştıraçağım..

kerizonboard.jpg

İktidarın başarısını çekemeyenler nasıl da hemen belli oluyor... Demokrasi düşmanları sizi!

peki 5 TL olacakmı yoksa hep ucundamı tutacaklar,minik dokunuşlar hafif ittirmelerle bir geri bir ileri mi yapacaklar? Bizi bu şekildemi keyifle yönetecekler.
Eğer 5 TL olursa ne olacak, halk mı ayaklanacak, yoksa ona da 2 günde alışıp neredeyse 6 TL mi demeye başlıyacağız.
yeni hedefimiz 2023 ile birlikte 10 TL mi olacak yoksa?
Haftasonu yapacağım karadeniz gezisi öncesi moral oldu :)

Bu kadar kuzu varken adam niye zam yapmasın kimsenin gıkı çıkmıyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
millet cc - güç düşürecek.

alt sınıfların fiyatı artacak :D

Sen misin zamlara hayır yürüyüşü yapacak olan..Hükümette alın size yürüyüş bam bam bammmm:mrgreen: beyinden yoksun milletim benim :pr:

Zam, terör, savaş her türlü aksiyon var üçüncü sezonda! Harbi ustalık dönemiymiş. :thumleft:

5 mi ? Memleketteki tarlara tahıl ekip metenol damıtmayı düşünmeye başladım artık :9

bize müstehak 5 lira oldu sayılır bir eylem bir örgütlenme bir b*k göremiyorum istanbullu motorcular değil sadece herkes bir gün yol kesse eylem yapılsa
bütün millet 1 2 hafta arabaya binmese
en ufak şeyde eylem yapılıyor bunlara neden ses çıkaramıyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar