5. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi - 29 Mayıs 2011 Pazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet ihsan abimizi tanıyan tanımayan herkezden .. gezi günü elinden geldigince yardım yapmasını bekliyoruz...

çünkü .. zamanında elinden geldigince başkalarına.. ihtiyacı olana yardım toplayan bir insana yardım yapıyor olacaksınız.. herzman soylerim.. bugün başkasına yarın sana..

kimse başına bunların olacagını tahmin etmez.. motorculuk hep .. yüzde gülümseme ile bitmiyor malesef.. bu gibi durumlarda başa gelebiliyor.. bir miktarda olsa yardım toplanacagı için seviniyorum ihsan abi gerçekten iyi bir insan.. kendisini bir dakikalıgına ihsan abinin yerine koyan kişi yeterli yardımı yapacak olan kişidir..

geçmiş olsun ihsan abi..
:cat: ben kendisini tanımıyorum ama elimden geldiğince yardım etmek isterim. sadece birşey merak ediyorum İhsan abi dediğiniz kişiye ne oldu acaba? kazamı geçirdi?

:cat: ben kendisini tanımıyorum ama elimden geldiğince yardım etmek isterim. sadece birşey merak ediyorum İhsan abi dediğiniz kişiye ne oldu acaba? kazamı geçirdi?

kendisi motoruyla .. ışkalardan karşıdan karşıya geçerken bir taksinin kırmızı ışık ihlali sonucu kendisine çarpma sonucu feci şekilde yaralanmıştır.. bacagını kayybetmişştir ve kısmi felç halindedir.. doktorların ilerde konuşabilecegini soyledigini biliyorum.. ama zman belli degil.. ailesinin durumuda zor.. ..

daha fazla ayrıntıya gerek yok.. ilgi ve alaka gösterecek tüm dostlarıma sonsuz telekkürler :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

kendisi motoruyla .. ışkalardan karşıdan karşıya geçerken bir taksinin kırmızı ışık ihlali sonucu kendisine çarpma sonucu feci şekilde yaralanmıştır.. bacagını kayybetmişştir ve kısmi felç halindedir.. doktorların ilerde konuşabilecegini soyledigini biliyorum.. ama zman belli degil.. ailesinin durumuda zor.. ..

daha fazla ayrıntıya gerek yok.. ilgi ve alaka gösterecek tüm dostlarıma sonsuz telekkürler :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
gerçekten çok üzüldüm umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. :( büyük geçmiş olsun

Dosyamı teslim etmeyen banka memurunu buradan saygıyla anıyorum.Daha kredi sonucu alabilmiş değilim.:pr:

Abi kafam eserse gelirim valla otobana kac tl motosikletle ?.Shellden kgs almam lazım.Bolulu mt cıler cekılmez dıyolar yolu :) Bende tek başıma cesaret edebılırmıyım bılmıyorum.

yaw ne var çekilmeyecek.... sen yoldan korkmazsın.. hemi bak bizimlede tanışacaksın...

40 km cok gidip geldim aslında kulaklıkları takıp marsa basdım mı ben durmadan gelirim ama yanında bırı olsa daha guvenlı gelırsın.

Motordan yana korkum yok abi gitmekden yana meğilliyim ama :)

Merhabalar Canım kardeşim,Bolu'dan yalnız gelmen konusunda çekimser olman bence de doğru bir düşünce,170 km yol hele de otobanı kullanacaksın tek motor olarak zor bir yolculuk olur,yanına arkadaş bulup gelmen daha mantıklı.

Bencede herkesin dersine çalışması gerek = )) Kazaları Önlemek herşeyden önemli büyük çaplı bi gezi sonuçta = )) Herkeze Kazasız Sürüşler Diliyorum ..

bu saattede hiç okunmuyor admin kardeş :) ama birbirimizi geçmek yasak! bunu anladım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar