arkadaşlar ben yanımda birini getirebilirim +1 yazarsanız sevinirim:rendeer:
bir önceki sayfalarda liste var oraya kendini ekleyıp cevap olarak yazabilirsin :cat:
arkadaşlar ben yanımda birini getirebilirim +1 yazarsanız sevinirim:rendeer:
Bende dün babama danıştım nasıl giderim diye, o da sağolsun anlattıhani Altunizade taraflarından birsini bulamazsan Ümraniye' gelirsin ordan beraber geçeriz , hani kaybolursamda yalnız kaybolmamış olurum :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 ----------
katılıcak kişi sayısı 150 yi bulurmu acaba?
yok canımcım artçım olabilir =)
isterdim ama şuan mesaideyım 10 da cıkıyorumale:
al benden de okadar:queen:
bir önceki sayfalarda liste var oraya kendini ekleyıp cevap olarak yazabilirsin :cat:
teşekkür ederim..
1-alper_tim+1
2-delimavili
3-jesse+1
4-< iLk@yy >
5-halis
6-burçin&ilker
7-takendy+1
8-overcloud
9-siyahatmaca
10-arslanfb
11-megadeth+1
12-newceri
13-babaçi
14-mükerrem
15-mete_han
16-unalkon
17-YurdaCooL
18-emre_tnl (Yunus Emre )
19_zafer 61
20-Bold +1
21-Fanatik
22-emrah.ark+1
23-alper150zc
24-mehmet onur
25- RocknRoLLa
26-Arjantinli69 (Tamer)+1
27-Aparat + 1
28-Raphae1 ( belki +1) ( 28 yaşımı doldurdum diye bu yapılmazki)
29-Ninjet +1
listede yanlışlıkmı olmuş?
30a kendimi yazmıştım ama?
en 50 motor olucaksa boşuna gitmeyelim o yoluen az 50 motor olur heralde yahu lanet olsun bu açıköğretime.şu etkinliğe gidemiyorum yar:
bende çılgın proce çok biliyosun ki :queen:Vaay Alper buda senin çılgın projen mi?Beklentini düşük tut, daha mutlu olursun
...........
Hepinize iyi eğlenceler arkadaşlar, umarım kazasız belasız ve eğlenceli bir organizasyon olur.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
bizim küçük iboya takılmayın sizi bi daha kimse bulamazmotorumu aldıgımdan beri ataşehir, bostancı . o taraflara geçmedim. Ha bulamam mı bulurum sora sora ama kesın geç kalırımo yüzden bilen ve yakın olab bir arkadaş ile gelmem daha uygun olur diye düşündüm. emre kardesımde kaybolmak ıcın yandaş arıor sanırım
beraber kaybolurz kardesım ayıpsın
:queen:
mehmetcik tesislerini bulun ben sizi alayım ordan nasılsa arkamdan geliceksiniz hep beraber kayboluruz sıkıntı yok:queen::queen:ya ben de pek yolları bilmiyorum ,kaybolmaya çok müsaitim![]()
la la la la llaaallaaa![]()
la la la la llaaallaaa![]()
Bende tanıyomuyum ne ?? Alper ne oldu çiğköfteler ?? gelemedik sana ne zamandır![]()