5 DK GEÇ GİDELİM, ARAYA DEREYE GİRİP HUZURSUZLUK YARATMAYALIM...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uzunlar ve korna ile dürtmeden en araba ne motosiklet geçerim.
Dikkatli olmak gerek bir birimzie de yardımcı olmalıyız.
Polyana tarafım.

Bügun hava ruzgarlıydı boğaziçi Köprüsünde hafiften her zamanki gibi vitesimi bir küçükltüp hafif hızlandım, motorun kendimce yere daha tutunmasını sağlamak amaçlı şekilde, köprüdeyken bu havalarda öyle kenardan gitmiyorum rüzgar zaten altımdan öyle bir atıyorki genelde korkuyorum.. normal şeride girmeye çalışırken arkamda ki BEKLEYEMEN diğer motorcu arkadaşlarım ufacık arada beni sollamaya çalıştı hangisine bakacağımı şaşırdım, 10 sn beklesen zaten yol vereceğim, ben bazen arabalardan değil motor kullanan arkadaşların geçme reflekslerinden de korkuyorum... benim 0 manevra motorumun yanından sağıma soluma arkama önüme takip edemediğim şekilde geçen genelde scooterlı arkadaşlara da sitem etmio değilim..

5 DK GEÇ GİDELİM, ama dikkatli gidelim, araba kullanıcılarına da her yere giriyorsunuz sizde dedirtmeyelim.. nacizane fikrim ...

Çok haklısınız. Motorcunun motorcuya saygı göstermediği durumlara acayip sinir oluyorum.

Dün öğleden sonra birinci köprü yolunda, son çıkıştan bir önceki çıkışta telefonla uğraşan sizdiniz galiba.

Çok haklısınız. Motorcunun motorcuya saygı göstermediği durumlara acayip sinir oluyorum.

Dün öğleden sonra birinci köprü yolunda, son çıkıştan bir önceki çıkışta telefonla uğraşan sizdiniz galiba.

Aa evet ya ;)) 1 den mi gidim 2 den mi gidim die dusunup ugrayacagim yere karar veremiodum ;))

ben hızlıysam önümde kendi halinde bir motor varsaillaki korna çalıyorum eleman zaten hissediyor bir apaçi arkasında :)

DKN

5 dk geç varmak istemeyecek kadar seviyosa gideceği yeri bişey diyemem bende 5 dk önce varırım sayesinde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar