5 ay içinde cbf 150 ye 3. zam bugün geldi

Zannediyorum dolardaki durdurulamayan yükseliş fiyatların fırlamasına sebep oluyor. Bu gün web siteye baktığımda çok şaşırdım 3980 tl olmuş :( 3860 tl idi daha dün. Neden otomotiv sektöründe markalar arka arkaya indirimler ve kampanyalar yaparken honda motosiklet böyle fiyatları fırlatıyor bu krizde anlamış değilim. Sıfır almayı düşünen arkadaşlar için üzülüyorum ve bu artışların 2. el piyasasınada yansıyacağı kanaatindeyim :( Anahtar teslim fiyatına 4150-4200 tl çeken bayilerde var. 200-300 tl daha ucuza bırakanlarda. Almayı düşünen arkadaşlara bir çok bayiden fiyat almalarını öneririm. Bayiler arası fiyatlar değişim gösterebiliyor. Peşin parayla giderseniz dahada fazla indirim yaptırabilirsiniz gibime geliyor.

Son düzenleme:
honda türkiye belli ki fiyatlarını dolar,euro ve altındaki yükselişe göre ayarlıyor fakat birşeyi gözardı ediyor.
Biz motosiklet kulanıcılarının gelirleri bu yükselen kurlarla da zarara uğruyor ve ekonomimiz daralıyor,yaşamaya çalışırken de hobbylerimizden fedakarlıklar yaparak istekleri erteleme yoluna gidiyoruz.Bunun en açık seçik sonuçlarını da,
sanırım motosiklet fuarında görecekler tüm firmalar ve temsilcilikleri diye düşünüyorum.

Hyosung zam yaptı, ne oldu?
Bayiler ilanlarında "Eski fiyattan son 2 motor, yeni parti motorlar, zamlı olacak" demeye başladılar.O iki motor da bereketli çıkıyor, satılsa da bitmiyor:)

Honda'da böyle olacak, piyasada yaprak kımıldamıyor deniliyor, motoru kime satacaklar.

Ayrıca, bu nasıl piyasadır, nasıl USD'dir ki, japon arabaları, Güney Kore arabaları fiyat indiriyor, motorların fiyatı yükseliyor?

Sanki, motosiklet firmaları bizi öpüyorlar:)

geçen fuarın, şimdiye kadar yaşanan en durgun fuar olduğundan bahsediliyordu. Firma yetkilileri ile yapılan röportajlarda ziyaretçilerin alıcı olmadığı, genelde kuru kalabalıktan ibaret olduğu söyleniyordu. Bence hak ediyorlar. Kriz ortamında tüm emlak ve otomotiv tekstil, beyaz eşya ucuzlarken, moto sektörünün tam tersi olmasına bir anlam vermiyorum. Otomotiv sekteründe de aslında kullanılan parçaların yarısından çoğu yurt dışından geliyor, biz aslında montaj ağırlıkllı çalışıyoruz. Buna rağmen indirimler kampanyalar yapılabiliyor. Ama moto sekterönün neden böyle olduğunu anlayamıyorum.

ooff of abi bugün işe başladım motor kurye olarak okuldan sonra gidicem bi pizzacıda tam dedim motor u yaza kesin alıcaz ::D neyse bakalım hakkımızda hayırlısı eyw

dolar artınca fiatlarda artıyor ama bizde artan birşey yok motor konusuna gelınce anlamıyor um otomobıl fıatlarında inanılmaz indirimler var . orantı olmaz ama fiat indirmesinler fakat bindirmesinlerde

arkadaslar motor ve ekıpmanlarımı almak ıcın motoplus fuarını 2 ay bekledım.ve buyuk bır husran oldu benım ıçin bırakın ucuz olmayı herşey mağazalardan daha pahalı idi.Sonra da insanların bişey almamalarından bahsediyolar.

16 subatta motorumu otosever hondadan aldım (cbf150) ve 3850 ytl e aldım.bu fiyata vade farkı.motor ve far koruma demırı ruhsat plaka vs dahıldı.
Alacak arkadaşlar ceplerine peşinatı koysunlar ve tek tek tum bayılere gitsinler bence daha uygun rakamlara bulacaklardır..

talep varki zam yapıyolar yoksa cbr 125 ta aynı fabrikadan çıkmıyomu

CBR 125 e zam gelmiyormu ? Bunu takip eden varmı ? cbr ın fiyatını hiç bilmiyorum. Artmıyormu ? son 1 sene içersindeki fiyat durumu ne oldu ? Artış olmadı mı ? Ayrıca bence cbr lara da talep var. Sahibinden.com da cbf ten daha fazla cbr ilanı var.

3850 gibi yüksek bir fiyatı hak edmiyor bu motorlar ister ybr isterse apaçhe ederi degil fiyatlar kabarık tr de

talep+dolar kuru ile doğru orantılı sanıyorum. ben bile kullanıcısı olarak 5 ay içinde hissettirilmeden yapılan 340 tl zammı abartı, gereksiz buluyorum. Bu krizde her marka her sektör kampayalarını sıralarken bu ne zammı ! Son zamanlar almaya niyetlenen bir çok ark..var bu ortamdan gördüğüm kadarıyla. Firma talep artışını hissetmiş olmalı. Dolara endeksli çalışan, üretim yapan bir çok ürün bir çok sektör var. Bi tek Honda Moto mu akıllı. Bu birazda doların yanı sıra sezon başı zammı gibime geliyor bana. 2007 yazında aldığım mondial 150 hs ilk motorumdu. 1840 tl idi liste fiyatı ve hala öyle. onca zaman sonra dahi 1 tl zam gelmedi. Aslına bakarsanız o motorlarada talep var. Anlamış değilim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 102 cc lik Honda Actıva 3.960 TL, yine 102 cc lik Honda Beat 3.870 TL yken Honda CBF 150 3.980 TL olması normal değilmi sizce? Yapılan zamları tabii ki olumlu karşılamıyorum ama birde olaya öyle bakın derim.:)

cbr 125 de hiç bir fiyat artışı yok

hatırladığım kadarıyla geçen yıldan beri

CBR 125 e zam gelmiyormu ? Bunu takip eden varmı ? cbr ın fiyatını hiç bilmiyorum. Artmıyormu ? son 1 sene içersindeki fiyat durumu ne oldu ? Artış olmadı mı ? Ayrıca bence cbr lara da talep var. Sahibinden.com da cbf ten daha fazla cbr ilanı var.

Cbr125'de uzun süredir hiçbir artış yok... Aman böyle kalsın... Zaten hala 2004 kasa motorları satıyorlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar